FoodWeLove en BitesWeLove zijn twee bedrijven van de ambitieuze food-ondernemer Marleen Basart. Op abonnementsbasis worden delicatessen en gezonde tussendoortjes gestuurd.
Lees waarom Bob van Tol, eigenaar van Spaanseham.nl regelmatig bij MINC langs komt.
B2B fulfilment
En zorg voor een optimale warehousing met inzicht in de voorraad. Maak het voor dealers mogelijk online brochures en POS-materialen te bestellen.
B2C fulfilment
Optimaliseer het pick & pack proces van diabetesartikelen voor verzending aan consumenten en contacten van de buitendienst.
B2C fulfilment
Verstuur binnen een tijdsbestek van 9 maanden 5 miljoen Rabo scanners aan onze klanten;
Sluit het FCA dealer bestelportal aan op het voorraad management systeem zodat het volledige fulfilment proces inzichtelijk wordt. Maak het systeem gebruiksvriendelijker en geef het een look & feel conform de FCA huisstijl.
Financial Fulfilment
Ontwikkel een online bestelapplicatie die aan te passen is aan de wensen en huisstijl van onze klanten. Verwerk de cash refund aanvragen, bereid een betaalbestand voor en bied deze aan voor verdere verwerking aan de bank.
E-fulfilment
Richt het webfulfilmentproces voor de artikelen van Kadowereld gestructureerd in, zodat het mogelijk is de online klanten goede service te verlenen wanneer zij een artikel bestellen via de website.
Als onderdeel van de promotionele campagne ‘Weer genieten van kou in de zomer?’ voor elmex® Sensitive Professional kunnen consumenten een gratis IJswater Testpakket inclusief ijsblokjesmaker aanvragen via de elmex® website en de facebookpagina. Produceer hiervoor het door bureau Noise ontworpen sampledoosje in de look en feel van elmex® Sensitive Professional voor het per post versturen van het sample, twee flyers en de ijsblokjesmaker. Richt het verzendproces in en verstuur wekelijks de aangevraagde samples inclusief een periodieke terugkoppeling.
Print management & B2B fulfilment
1. Richt voor de digitale producties een POD proces (=Printing On Demand) en fulfilment proces in waarbij de doorlooptijd maximaal een dag is.
2. Zorg ervoor dat uw call agents continue op de hoogte zijn van de verschillende producties zodat zij – uit naam van Factotum – onze makelaars te woord kunnen staan en de status van de producties kunnen toelichten en beïnvloeden.
B2B fulfilment
Bouw een online portal voor onze buitendienst en marketeers waarmee zij (technische) documentatie, consumentenbrochures en relatiegeschenken kunnen bestellen voor de installateurs. Voeg aan de portal een module toe voor het personaliseren van dealeradvertenties en- flyers waarmee online een certified PDF van de advertentie/flyer aangeleverd kan worden, rechtstreeks aan de installateur.
Ontwerp en ontwikkel een website waar mondhygiënisten en tandheelkundigen in Nederland samplepakketten kunnen aanvragen voor de nationale Dag van de Mondhygiënist. Ontwerp en maak een e-mailing die gestuurd wordt aan mondhygiënisten en tandheelkundigen. Deze e-mailing dient een gepersonaliseerde URL (PURL) en een speciale actiecode te bevatten, zodat de betreffende praktijk herkend wordt door het systeem én direct wordt verwezen naar de pagina waar de samplepakketten besteld kunnen worden.
E-fulfilment
De webwinkel MooMoo.nl – Koeienhuiden, de bonte verzameling van vachten - is recent gerestyled. Koppel de webshop met de web fulfilment applicatie van PrimaPost en richt het fulfilment proces volledig in. Verstuur vervolgens volgens de verkochte huiden en kussens in een handzaam formaat doos aan de klanten en lever een online realtime rapportage hiervan aan.
Respons management
Verwerk en registreer de response op verschillende DM-campagnes en lever een rapportage aan waarin de responseresultaten in één oogopslag duidelijk zijn en met elkaar vergeleken kunnen worden.
MINC
social
Volg ons via Linkedin en Facebook
MINC
ISO kwaliteitssysteem
Contact
MINC
MINC Fulfilment
Postbus 160
3640 AD Mijdrecht
Bel: 0297 230 310
Mail:
Vestigingen