MINC portaal

Eigenaar webshop levert de

voorraad aan

MINC beheert de
voorraad

Klanten bestellen

producten onine

MINC zorgt voor
orderverwerking

MINC levert pakketten

ter post aan

E-fulfilment
De zaken gaan goed! Je webshop groeit en de producten zijn niet aan te slepen. Maar wie verpakt de goederen na een online transactie? Wie houdt de voorraad bij en zorgt voor een snelle verzending? En hoe ga je om met retourzendingen? MINC your business!
MINC verzorgt het complete proces van e-fulfilment, bestaande uit inslag en opslag, verzamelen, verpakken en verzenden van goederen naar de opgegeven adresgegevens, inclusief de retourafhandeling. Dat betekent een hele zorg minder en meer tijd om te ondernemen. Wij slaan jouw voorraad op een centrale locatie op, zorgen bij een bestelling voor geautomatiseerde order picking en dragen de producten over aan het postverwerkingsbedrijf die het pakket aflevert. Makkelijk en simpel!
Binnen een half uur is uw webshop gekoppeld met ons WMS systeem en heeft u geen omkijken meer naar uw fulfilment / orderverwerking en verzending!
Wanneer wij jouw fulfilment verzorgen, maken we een koppeling met jouw website waardoor de orders direct in ons WMS (=Warehouse Management System) terecht komen. Dit systeem is de basis voor het logistiek managen van alle orders door MINC. WMS online geeft jou realtime inzicht in jouw voorraden en zendingen.
Neem contact op met Johan Maring of klik op de button voor meer informatie over onze ordersoftware / WMS online:
E-fulfilment door MINC bestaat o.a. uit:
• Inslag van goederen
• Opslag van goederen
• Verzamelen van goederen per bestelling
• Inpakken van de gehele bestelling
• Frankeren voor verzending
• Overdracht aan vervoerder
• Elektronische terugkoppeling aan webshop
• Rapportage van verwerkte bestellingen en voorraad
• Retourverwerking
Minc your business!
Cases
FoodWeLove
'Het logistieke stuk besteden we het liefst uit aan experts!'
Marleen Basart, oprichter van FoodWeLove
Richt het fulfilment- en verzendproces in en verstuur maandelijks en ad hoc de juiste FoodWeLove pakketten aan de juiste personen.
POSTNL - E-commerce
Richt het webfulfilmentproces voor de artikelen van Kadowereld gestructureerd in, zodat het mogelijk is de online klanten goede service te verlenen wanneer zij een artikel bestellen via de website.
MooMoo.nl
Koppel de webshop met de web fulfilment applicatie van MINC en richt het fulfilment proces volledig in. Verstuur vervolgens volgens de verkochte huiden en kussens in een handzaam formaat doos aan de klanten en lever een online realtime rapportage hiervan aan.
Waardeer ons op Checklist Webwinkel
MINC
social
Volg ons via Linkedin en Facebook
MINC
ISO kwaliteitssysteem
Contact
MINC
MINC Fulfilment
Postbus 160
3640 AD Mijdrecht
Bel: 0297 230 310
Mail:
Vestigingen