MINC portaal

Marketeer levert de

voorraad aan

MINC beheert de
voorraad

Dealers bestellen online
(POS) materialen

MINC zorgt voor
orderverwerking

(POS) materialen worden
geleverd door MINC

Marketing Fulfilment
Voor de logistieke afwikkeling van jouw marketing campagne(s) en het bevoorraden van jouw dealers hebben wij alle faciliteiten in huis.
MINC richt het volledige logistieke proces voor jou in. Dit betekent dat we een bestelsite voor je bouwen of, als je deze al hebt, de site koppelen met ons Warehouse Management System. Wij slaan jouw voorraad op in een van onze magazijnen en zorgen voor pick, pack en distributie.
Natuurlijk krijg je online inzicht in de activiteiten die wij voor je uitvoeren en je ontvangt rapportages op maat.
Wil je snel antwoord op jouw fulfilmentvragen? Bel Tjerk de Vries (tel. 0297 230 310) of vraag vandaag online een offerte aan:
Of klik op de button voor meer informatie over onze ordersoftware / WMS online:
Minc your business!
Case Colgate-Palmolive Nederland B.V.
'Ik heb het gevoel dat de fulfilment werkzaamheden nu op de juiste plaats belegd zijn.'
Clemens den Brinker, Dental Field Manager bij Colgate-Palmolive Nederland B.V.
Ontwerp en ontwikkel een website waar mondhygiënisten en tandheelkundigen in Nederland samplepakketten kunnen aanvragen voor de nationale Dag van de Mondhygiënist.
Ontwerp en maak een e-mailing die gestuurd wordt aan mondhygiënisten en tandheelkundigen. Deze e-mailing dient een gepersonaliseerde URL (PURL) en een speciale actiecode te bevatten, zodat de betreffende praktijk herkend wordt door het systeem én direct wordt verwezen naar de pagina waar de samplepakketten besteld kunnen worden.
Stel vervolgens de pakketten samen naar wens van de klant en verstuur deze tijdig naar de praktijken.
REMEHA
Bouw een online portal voor onze buitendienst en marketeers waarmee zij (technische) documentatie, consumentenbrochures en relatiegeschenken kunnen bestellen voor de installateurs. Voeg aan de portal een module toe voor het personaliseren van dealeradvertenties en- flyers waarmee online een certified PDF van de advertentie/flyer aangeleverd kan worden, rechtstreeks aan de installateur.
PEUGEOT NEDERLAND B.V.
Maak het voor dealers mogelijk online brochures en POS-materialen te bestellen. En zorg voor een optimale warehousing met inzicht in de voorraad.
.
MINC
social
Volg ons via Linkedin en Facebook
MINC
ISO kwaliteitssysteem
Contact
MINC
MINC Fulfilment
Postbus 160
3640 AD Mijdrecht
Bel: 0297 230 310
Mail:
Vestigingen