Spaanseham.nl

Liefhebbers van Spaans hammen, bij ons beter bekend als 'Pata Negra', kunnen online hele hammen bestellen bij Spaanseham.nl. Ze kunnen er ook kennismakingsverpakkingen en zelfs relatiegeschenken bestellen.
De website is onlangs vernieuwd. Met mooie foto's geeft de site een goede indruk van de kwaliteit van de hammen en de voordelen van de snelle verzending zijn in een opslag duidelijk.

De uitdaging

Het vinden van een goede manier om hammen op te slaan zodat voldaan kan worden aan de 24-uurs bezorgbelofte. Voor de geportioneerde hammen en voor de Spaanse worstsoorten moet een koeling beschikbaar zijn zodat ze in voorraad gehouden kunnen worden. Daarnaast is er een aangepaste doos nodig om de zware en grote hammen heelhuids te kunnen verzenden.

De oplossing

In het magazijn van MINC is een speciale ruimte ingericht waar de hele hammen opgeslagen zijn. Daarnaast is er een koelruimte ingericht voor de overige producten. De gedroogde hammen hebben een koel en droog plekje gekregen in het grote magazijn. Hiermee is MINC Mijdrecht optimaal ingericht om de versheid van alle soorten ham te garanderen. Zodra er een bestelling wordt geplaatst, worden de juiste producten bij elkaar gezocht en direct klaargemaakt voor verzending.

Daarnaast heeft MINC een exlusieve grote en stevige doos aangeschaft waarin de Spaanse hammen goed vervoerd kunnen worden. In deze doos zijn de hammen goed beschermd zodat ze in perfecte staat aankomen bij de klant.

Bob van Tol, eigenaar van Spaanseham.nl, komt overigens regelmatig bij MINC langs om bestellingen op te halen en deze persoonlijk aan zijn klanten te overhandigen. Hiermee behoudt hij moeiteloos contact met zijn vaste klanten.

Het resultaat

- Vlotte verwerking en verzending van de Spaanse ham-bestellingen
- Een speciale, kwalitatieve doos waar Spaanse ham-bestellingen in bezorgd worden
- Soepele en correcte fulfilment door een strak ingericht verzendproces
- Juiste temperatuur voor voorraad Spaanse hammen waarmee de kwaliteit gewaarborgd is.