Op deze pagina treft u een selectie van cases van MINC Direct Marketing, MINC Fulfilment en MINC E-Commerce.

Klanten van over de hele wereld kunnen online motor tassen bestellen bij Mosko Moto. Voor de Europese klanten houdt MINC E-Commerce deze producten op voorraad. Het fulfilment proces is zorgvuldig ingericht; we verpakken en versturen dagelijks producten conform de wensen van Mosko Moto.

Lees de business case of bestel motor gear op de website van Mosko Moto.

Case OppoSuits fulfilment

Voor OppoSuits verpakken en versturen we té gekke maatpakken! Lees de business case of bestel een té gek pak op de website van OppoSuits.

Voor Remeha bouwden we een online portal. Met behulp van dit portal bestellen buitendienst medewerkers en marketeers (technische) documentatie, consumentenbrochures en relatiegeschenken voor de installateurs. Lees de hele business case.

Voor Liquido d'Oro hebben we een koppeling gemaakt met de webshop en het order fulfilment proces volledig ingericht. De bestelregels worden automatisch in D-Liver (= Warehouse en Order Fulfilment Systeem) geïmporteerd waarna de pick- en packbonnen worden geprint. Vervolgens worden de bestellingen verzameld en verpakt in de mooie verzenddozen van Liquido d’Oro. Lees de hele business case.

Voor de digitale producties van Factotum Media hebben we een POD proces (Printing On Demand) en een fulfilment proces ingericht waarbij de doorlooptijd maximaal een dag is. Lees de gehele business case.

De gedroogde Spaanse hammen van Spaanseham.nl hebben een koel en droog plekje gekregen in ons grote magazijn. Hiermee is MINC optimaal ingericht om de versheid van alle soorten ham te garanderen. Zodra er een bestelling wordt geplaatst, worden de juiste producten bij elkaar gezocht en direct klaargemaakt voor verzending. Lees de business case  van Spaanseham.nl.