Case Bites We Love

Bites we love

BitesWeLove is het bedrijf van de ambitieuze food-ondernemer Marleen Basart. BitesWeLove verkoopt gezonde tussendoortjes aan klanten in Nederland en België.

 

Uitdaging

Voor de klanten van BitesWeLove worden wekelijks verschillende combinaties van de meer dan 50 Bites samengesteld. In ieder postpakket zitten vier verschillende soorten Bites. Richt dit fulfilment- en verzendproces in en verstuur wekelijks de juiste Bites aan de juiste personen met een persoonlijke boodschap in iedere box.

 

Het resultaat

–  Geïntegreerd POD en fulfilment proces
–  Lagere verzendkosten
–  Continuïteit in fulfilment

Begin november 2020 is Marleen Basart, ambitieuze oprichter en food-ondernemer van BitesWeLove, gefilmd door de NOS op ons filiaal te Mijdrecht. Op ons YouTube kanaal zie je de opname: NOS Video BitesWeLove

 

De oplossing:

Wekelijks ontvangt MINC per mail de bestelling voor de BitesWeLove pakketten. Voor iedere BitesWeLover wordt een uniek boekje of kaartje met informatie over de Bites gepersonaliseerd en geprint. Ook worden de bijbehorende adresetiketten geprint. Iedere bite heeft een eigen nummer waardoor het makkelijk is de bites ‘in bulk’ uit het magazijn naar de productie te brengen. Vervolgens worden de juiste combinaties gemaakt en in de daarvoor aangeleverde verzenddozen gestopt. In de dozen wordt het unieke gepersonaliseerde boekje of kaartje gestopt en als laatste wordt het bijbehorende adresetiket op de verzenddoos geplakt. Als alle verzenddozen gereed zijn worden de BitesWeLove pakketten ter verzending aangeboden aan de vervoerder.

Net als Bites We Love je orderverwerking professioneel uitbesteden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een keer te sparren.