BitesWeLove

BitesWeLove is het bedrijf van de ambitieuze food-ondernemer Marleen Basart. Op abonnementsbasis worden gezonde tussendoortjes gestuurd naar klanten door heel Nederland en België.

De uitdaging

Voor de klanten van BitesWeLove worden wekelijks verschillende combinaties van de meer dan 50 Bites samengesteld. In ieder postpakket zitten vier verschillende soorten Bites. Richt dit fulfilment- en verzendproces in en verstuur wekelijks de juiste Bites aan de juiste personen met een persoonlijke boodschap in iedere box.

De oplossing

Wekelijks ontvangt MINC per mail de bestelling voor de BitesWeLove pakketten. Voor iedere BitesWeLover wordt een uniek boekje met informatie over de Bites gepersonaliseerd en geprint. Ook worden de bijbehorende adresetiketten geprint. Iedere bite heeft een eigen nummer waardoor het makkelijk is de bites ‘in bulk’ uit het magazijn naar de productie te brengen. Vervolgens worden de juiste combinaties gemaakt en in de daarvoor aangeleverde verzenddozen gestopt. In de dozen wordt het unieke gepersonaliseerde boekje gestopt en als laatste wordt het bijbehorende adresetiket op de verzenddoos geplakt. Als alle verzenddozen gereed zijn worden de BitesWeLove pakketten ter verzending aangeboden aan de vervoerder.

Het resultaat

–  Geïntegreerd POD en fulfilment proces
–  Lagere verzendkosten
–  Continuïteit in fulfilment