Case Colgate-Palmolive #2

Sample pakketten nationale dag van de monghygiënist.

Uitdaging

Ontwerp en ontwikkel een website waar mondhygiënisten en tandheelkundigen in Nederland samplepakketten kunnen aanvragen voor de nationale Dag van de Mondhygiënist. Ontwerp en maak een e-mailing die gestuurd wordt aan mondhygiënisten en tandheelkundigen. Deze e-mailing dient een gepersonaliseerde URL (PURL) en een speciale actiecode te bevatten, zodat de betreffende praktijk herkend wordt door het systeem én direct wordt verwezen naar de pagina waar de samplepakketten besteld kunnen worden.
Stel vervolgens de pakketten samen naar wens van de klant en verstuur deze tijdig naar de praktijken. Beantwoord inkomende calls en e-mails van de mondhygiënisten en tandheelkundigen over de status van de bestelling of de bestelling zelf.

 

De oplossing

De website werd actiematig ingericht voordat de e-mailing werd verstuurd. Aan de e-mail werd een PURL (persoonlijk URL) toegevoegd. De database met praktijkgegevens was gekoppeld aan de purl’s zodat aan de bezoekers een gepersonaliseerde landingspagina werd getoond waarop de praktijkgegevens al compleet waren ingevuld. Hierdoor hoefde de praktijk alleen aan te geven hoeveel pakketten zij wensten te ontvangen.

Voor de verwerking van de bestellingen werden vanuit de database PostNL Parcelware etiketten geprint, zodat de zending via track & trace kon worden gevolgd.

 

fulfilment voor Colgate Palmolive

Er was een telefoonnummer en e-mailadres beschikbaar voor klanten van Colgate-Palmolive  waar zij terecht konden met vragen. De call agents waren volledig op de hoogte van de actie omtrent de Dag van de Mondhygiënist en konden alle vragen van mondhygiënisten en tandheelkundigen direct beantwoorden.

 

Het resultaat

–  Online applicatie waarmee de praktijken snel en eenvoudig samplepakketten konden bestellen
–  Duidelijke rapportage en statistieken van de resultaten van de e-mailing
–  Overzichtelijke real-time rapportage met betrekking tot de bestellingen
–  Vlotte en correcte fulfilment van de samplepakketten
–  Directe beantwoording van actie-gerelateerde vragen door call agents

Net als Colgate-Palmolive je orderverwerking professioneel uitbesteden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een keer te sparren.