Case DS Covers

Het is begin 2012 als de twee broers David en Steven opmerken dat met name in de Randstad veel motoren en scooters buiten staan. Bij gebrek aan stallingsruimte worden ze in de winter vaak maandenlang op straat blootgesteld aan weer en wind. De motor- en scooterhoezen die ze aantreffen zijn in hun ogen niet wat ze zouden moeten zijn.

Dat moet beter kunnen dus startten zij met de ontwikkeling van een range kwalitatief hoogwaardige beschermhoezen voor motoren, scooters en fietsen. “Want,” zo vinden David en Steven, “een geliefd vervoersmiddel bescherm je met een goede beschermhoes, zodat je er langer plezier van hebt.”

Kennismaken met Stevenoprichter DS COVERS, doe ik op zijn kantoor in Apeldoorn, vlakbij één van onze MINC filialen waar hij een graag geziene gast is. Met regelmaat wijzigen bestellingen op het laatste moment of zijn er andere zaken waarvoor een persoonlijke toelichting net even handiger is.

Sinds de oprichting heeft de focus voortdurend gelegen op het verder verbeteren en uitbreiden van het assortiment beschermhoezen. Per hoestype wordt het beste materiaal geselecteerd en wordt goed nagedacht over het toevoegen van features, zoals slotgaten en ventilatie-openingen. Inmiddels is voor nagenoeg ieder voertuig een hoogwaardige DS COVERS-beschermhoes beschikbaar. Voor auto’s worden inmiddels beschermhoezen volledig op maat aangeboden, waarbij de consument de hoes zelf volledig samen kan stellen. De verkoop vindt inmiddels plaats via een eigen website in meerdere talen direct aan de consument alsook via een steeds groter wordend internationaal netwerk van verkooppartners.

In 2017 stond DS COVERS voor de keuze om het fulfilment in eigen beheer te blijven doen en er personeel voor aan te nemen of het volledig uit te besteden. Na een gedegen afweging werd voor het laatste gekozen en sindsdien verzorgt MINC het volledige fulfilment voor DS COVERS. Hierdoor is er meer tijd en aandacht voor de (door)ontwikkeling van het assortiment en focus op internationale sales.

 

MINC verzorgt de opslag en verzending van alle B2C- en B2B-bestellingen voor DS COVERS. De B2C-bestellingen worden via een MINC-koppeling snel en correct afgehandeld zodat NL-klanten hun producten binnen één werkdag in huis hebben. B2B-bestellingen vinden via het OMS/WMS-systeem van MINC hun weg naar de juiste verkooppartner in de EU. Op dit moment wordt gewerkt aan een Exact-koppeling zodat de verschillende processen en systemen nog beter samenwerken.

Kortom:

  • Prettige, proactieve samenwerking
  • Professionele warehousing
  • Geautomatiseerde oplossing
  • Flexibel bij wijzigingen op het laatste moment 

Net als DS Covers je fulfilment professioneel uitbesteden? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of een offerte