Case Factotum Media

Factotum Media B.V. 

Factotum ontwikkelt en beheert intuïtieve software voor makelaars in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met deze software maken én bestellen makelaars marketing materialen. Digitaal en fysiek, geheel in hun eigen huisstijl. Natuurlijk koppelen we met online platforms en de bekende makelaars CRM systemen waaronder Realworks, Yes-Co en Wazzup.

 

Uitdaging

1. Richt voor de digitale producties een POD proces (=Printing On Demand) en fulfilment proces in waarbij de doorlooptijd maximaal een dag is.

2. Zorg ervoor dat uw call agents continue op de hoogte zijn van de verschillende producties zodat zij – uit naam van Factotum – onze makelaars te woord kunnen staan en de status van de producties kunnen toelichten en beïnvloeden.

 

De oplossing

De POD en fulfilment processen zijn gekoppeld met het Factotum CRM systeem zodat zowel de productiemedewerkers als de call agents op de hoogte zijn van de status van de actuele producties. De agents zijn uitgebreid gebriefd en zijn door de senior Servicedesk medewerker van Factotum on-the-job getraind.

Er is uitgebreid getest met printerscripts, instellingen en papiersoorten om de gewenste kwaliteit te kunnen waarborgen. Bij iedere productie worden printproeven aangeboden aan de Traffic & Productie Manager van Factotum.

 

Bij akkoord van de proeven wordt de productie gerealiseerd en de bestelregels worden automatisch in het fulfilment systeem geïmporteerd waarna de bij de betreffende productie behorende pick- en packbonnen worden geprint. Vervolgens worden de producties verzameld door onze medewerkers en verpakt in passende verzenddozen.

De bestellingen worden via PostNL verzonden, zodat de zending via track en trace gevolgd kan worden. Onze klant kan op elk moment online realtime de status van de producties en verzendingen inzien en heeft geen omkijken naar de fulfilment activiteiten.

 

Het resultaat

–  Geïntegreerd POD en fulfilment proces
–  Inzicht in het volledige productieproces
–  Kwalitatieve printproducties
– Klantcommunicatie mbt de producties door call agents
– Lage verzendkosten en perfecte fulfilment

Net als Factotum je Printing On Demand en fulfilment proces professioneel uitbesteden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een keer te sparren.