Case Opposuits

De kracht van té gekke pakken!

Tijdens een reis door Zuidoost-Azië kwamen de oprichters van OppoSuits, op het idee om kleurrijke opvallende maatpakken te maken van hoge kwaliteit én met een mooie pasvorm.

Nu – vijf jaar later – zijn er meer dan 100 vette designs en vier collecties op de markt voor vrouwen, heren en jongens in toffe kleuren. De pakken en overhemden van OppoSuits zijn alles behalve standaard.

OppoSuits zijn online te bestellen én liggen in de schappen van grote internationale retailers. Er lopen meer mensen rond in OppoSuits dan zij ooit hadden durven dromen.

Zie voor een impressie de press reel van de internationale media-aandacht die OppoSuits afgelopen jaren heeft gekregen en de promotiefilm van het OppoSuits Promo Team in Amsterdam. 

 

Uitdaging

Richt het web-orderfulfilment proces van OppoSuits volledig in. Koppel hiervoor de OppoSuits-webshop met de web fulfilment applicatie (D-Liver (red.)) van MINC. Zorg voor snelle inslag van de pakken, die per zeecontainer worden aangeleverd. Pick & Pack de bestelde pakken en verstuur ze – wanneer voor 23.00 uur besteld – nog dezelfde dag naar het juiste adres. Aanvullend hierop zien we ook graag dat jullie de retour gestuurde pakken controleren, netjes opvouwen en weer in de voorraad opnemen.

 

De oplossing

De gewenste koppelingen tussen de systemen zijn gerealiseerd. OppoSuits heeft de voorraad in beheer van MINC gegeven en we hebben dit in de systemen opgenomen. Wanneer er een zeecontainer aangeleverd wordt, staan de nieuwe pakken nog dezelfde dag in het systeem en kunnen ze online worden besteld.

De bestelregels worden vanaf de OppoSuits-webshop automatisch in D-Liver (= Warehouse en Order Fulfilment Systeem) geïmporteerd waarna de pick- en packbonnen worden geprint. Vervolgens worden de bestellingen verzameld door onze medewerkers en verstuurd. De pakketten worden dagelijks via PostNL verzonden, zodat alle zendingen via track en trace gevolgd kunnen worden.

 

Onze klant kan op elk moment online realtime de status van de bestellingen en verzendingen inzien. OppoSuits heeft hierdoor geen omkijken naar de web fulfilment activiteiten en kan zich volledig richten op de groei van het bedrijf.

 

Het resultaat

– continuïteit in fulfilment
– verzending op de besteldatum
– retourverwerking
– realtime online inzicht in voorraad en online verkopen

Net als Opposuits je web-orderfulfilment proces professioneel uitbesteden? Neem gerust contact op om vrijblijvend een keer te sparren.