MINC Direct Marketing is lid van de branchevereniging voor data driven marketing (DDMA). Hiermee dragen we bij aan de verdere professionalisering van data driven marketing. We werken op het snijvlak van marketing, data en technologie en dat doen we graag op de juiste manier. 

Marketing, data en technologie

De DDMA deelt marketing en juridisch kennis via haar platform. Omdat deze kennis essentieel is voor onze bedrijfsvoering is dit een van de redenen om lid te zijn. Daarbij vinden we het belangrijk om in contact te zijn met collega marketeers, juristen en data experts. Ook in deze behoefte voorziet de DDMA.

Bij MINC werken we dagelijks met persoonlijke informatie van consumenten, klanten, medewerkers en partners. De informatie verkrijgen we via geautomatiseerde systemen. Hierdoor zijn onze dagelijkse werkzaamheden divers en complex. Databeveiliging en privacy wetgeving spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom houden we ons aan de Nederlandse Reclame Code (NRC) welke is opgesteld door de Stichting Reclame Code en aan de zelfregulering/codes van de DDMA.

MINC Direct Marketing is lid van de DDMA

DDMA

Een van de doelstellingen van de DDMA is de data driven marketing sector op een hoger plan te tillen. De vereniging biedt haar 336 leden deskundige en praktische kennis over data driven marketing. De DDMA campagne heeft het motto: ‘Data, maak er iets moois van’. We zijn het met de DDMA eens dat je met data een fantastische klantervaring kunt creëren. Voeg creativiteit toe aan de data en het wordt een zaak van hoofd én hart. Dit zie je in de DDMA campagne film:

MINC

MINC Direct Marketing verzorgt Direct Mailings én Web-to-Print oplossingen zodat je direct in contact kunt treden met prospects en klanten. Middels marketing automation bieden we onze klanten toegang tot onze printers én magazijnen. Op deze manier combineren we fulfilment met web-to-print oplossingen.

MINC Direct Marketing is onderdeel van de MINC Groep B.V. 

MINC Direct Marketing is lid van de DDMA
MINC Direct Marketing is lid van de DDMA