Direct Marketing by MINC

Esther Korver, Klantmanager

Direct marketing campagne

Een goede direct mail begint met een goed idee. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde zakelijke direct mailing of een unieke crossmediale campagne: MINC kan het voor je maken.

Wanneer je nog geen idee hebt over hoe de campagne eruit moet komen te zien kunnen we je helpen. Graag zelfs! We adviseren we je van ontwerp tot verzending. Hiervoor hebben we onze eigen studio én contacten met verschillende communicatie bureau’s. We houden van samenwerken. Ook als je je eigen bureau meeneemt dan stemmen we desgewenst rechtstreeks met hen af. 

We zijn lid van de Data Driven Marketing Association (DDMA). Met de veiligheid van de dataverwerking zit het dus ook goed bij ons.
We volgen alle AVG regels en daarbovenop houden we ons aan de zelfreguleringen van de DDMA. 

Zoek je de perfecte oplossing voor gedegen en kostenefficiënte marketing automation? Gepersonaliseerde campagnes in tekst én beeld (beeldpersonalisatie)? Bij MINC is (bijna) alles mogelijk.

Lees verder

Fysiek of digitaal, een korte time-to-market is belangrijk in de communicatie met je klant maar ook de kwaliteit van je uiting en boodschap is belangrijk. Zo speel je in op de actualiteit en de specifieke behoeften die je klant op dat moment heeft én optimaliseren we de interactie.

Lees verder

We leggen respons voor je vast en ontvangen het voor jouw organisatie op ons eigen antwoord- of postbusnummer. We nemen het beheer als je dat wil geheel van je over.

Lees verder

Als je wilt kunnen we jouw direct mail versturen tegen scherpe prijzen. We versturen dagelijks DM’s en pakjes over de hele wereld. Hiervoor werken we samen met PostNL en B2C.

Lees verder

Wij produceren en verzenden veel Direct Mailings voor dé DM specialist: Directmailing.nl. Zij ontwerpen en produceren creatieve DM’s. Maatwerk voor PR- en reclamebureaus, vormgevers en marketeers. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op hun website.