De productie van een Direct Marketing campagne

Esther Korver, Klantmanager

Produceren

Fysiek of digitaal, een korte time-to-market is belangrijk in de communicatie met je klant maar ook de kwaliteit van je uiting en boodschap is belangrijk. Zo speel je in op de actualiteit en de specifieke behoeften die je klant op dat moment heeft én optimaliseren we de interactie. 

Zodra je concept ontwikkeld is of als je communicatie-uitingen in concept zijn gemaakt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk laten produceren. Besteedt dit uit aan MINC en je hebt er geen omkijken meer naar. We werken het liefst campagne- of projectmatig met je samen. Bevalt dit goed dan kunnen we een volledig geautomatiseerde printing on demand proces voor je inrichten.

Online Platform

Via ons platform wordt je boodschap automatisch in het juiste formaat en geschikt voor het gewenste medium geproduceerd, bijvoorbeeld een brief, kaart, e-mail of een brochure. Uiteraard gepersonaliseerd en in de juiste look & feel.

Desktop publishing

Om ons platform draaiende te houden hebben we een DTP studio en voldoende ICT capaciteit in huis. Voor het printwerk hebben we een state-of-the-art printpark en mocht je hoge oplages wensen dan hebben we een aantal drukkerijen als partner. 

Social posts

Overigens plaatsen we de social posts niet zelf voor je. Hiervoor maken we gebruik van partners omdat de praktijk leert dat veel klanten de social posts liever zelf posten en beheren stopt bij ons het productie proces bij het aanleveren van de post in het gewenste format.

Persoonlijk

Als je de productie workflow liever persoonlijk afstemt, kan dat natuurlijk ook. Maak een afspraak of een Skype-meeting om jouw wensen en behoeften ten aanzien van de DM campagne af te stemmen met onze sales- of klantmanager.

Voordelen voor jou

Persoonlijke, relevante communicatie met mogelijkheden tot personalisatie in beeld en tekst

Snelle productietijden: in maximaal 5 werkdagen van idee tot deurmat

Geen verspilling dankzij dataopschoning en -verrijking: meer rendement tegen minder kosten

Scherpe porto tarieven en veel flexibiliteit door ons partnershap met PostNL

Wij produceren en verzenden veel Direct Mailings voor dé DM specialist: Directmailing.nl. Zij ontwerpen en produceren creatieve DM’s. Maatwerk voor PR- en reclamebureaus, vormgevers en marketeers. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op hun website.