Direct Marketing by MINC

Esther Korver, Klantmanager

Printing on Demand

Printing on demand (POD) is een leuke online technologie waarmee je vanaf je werkplek documenten, direct mailings, kaarten, facturen, poster etc. kunt laten printen op het moment dat je het nodig hebt. Eigenlijk heb je hiermee direct toegang tot onze print room en fulfilment  / productie ruimte. 

Deze techniek combineren we bij MINC met personalisatie in beeld en tekst. Hiermee is de workflow via lithografen en drukkerijen verleden tijd. Ons state-of-the-art print park kan veel formaten en papiersoorten verwerken. Èn de workflow is volledig geautomatiseerd waardoor fouten gereduceerd worden en documenten, direct mailings, POS materialen, canvas schilderijen nog dezelfde dag geproduceerd kunnen worden. 

Oja, mocht je speciale ontwerp of print wensen hebben, breng ze ter sprake. In ons netwerk bevind zich vast en zeker de expert die je nodig hebt. Onze nauwe samenwerking met Canon Océ biedt ook extra mogelijkheden. 

Cards & Gifts

Voor het eenvoudig versturen van een gepersonaliseerde kaart en een leuk relatiegeschenk hebben we een portal gemaakt die we eenvoudig de look & feel van jouw merk of bedrijf kunnen geven. De merknaam van ons portal is MINC your gifts. 

Hiermee stuur je eenvoudig een leuke attentie aan je klanten, prospects of thuiswerkende collega’s. Mét een persoonlijk kaartje natuurlijk. Kosten en aantallen maken we inzichtelijk en goed beheersbaar. Wie wil jij verrassen met een leuke attentie?

Neem contact op met Richard van den Heuvel via richard@minc.nl, bel 0297 230 310 voor meer informatie.

It's easy

Ervaar het gemak en het plezier van een MINC your gifts-portal, klik op het vliegtuigje om direct naar de portal te surfen. Kies en verstuur gratis je eerste zakelijke attentie gratis.

DM on demand

Wanneer we het portal voor je inrichten kun je er ook de DM module kiezen. Deze module geeft je de mogelijkheid om een compleet adressenbestand te uploaden voor het versturen van een gepersonaliseerde kaart of brief. 

It's customizable!

Bij het inrichten kies je kaarten en cadeautjes / relatiegeschenken die bij jouw bedrijf passen. De app maken we in jouw huisstijl òf we integreren 'm met jouw CRM systeem middels een API. 

Wij produceren en verzenden veel Direct Mailings voor dé DM specialist: Directmailing.nl. Zij ontwerpen en produceren creatieve DM’s. Maatwerk voor PR- en reclamebureaus, vormgevers en marketeers. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op hun website.