Na de implementatie wordt het pas echt leuk! 

Jan van Beek, Operationeel Directeur

Fulfilment én e-fulfilment

Het grote verschil tussen e-fulfilment en  traditionele fulfilment is dat het bij e-fulfilment gaat om het dagelijks verwerken en uitleveren van orders. Bij fulfilment gaat het in de meeste gevallen om het gereedmaken van pallets of grote pakketten. Bij e-fulfilment gaat om kleinere pakketten die eenvoudig per post te versturen zijn. Verschil zit ‘m dus in het moment in het organisatie proces en in het volume van de opdracht. 

We staan als logistieke dienstverlener heel dicht bij de eindklant. Hierdoor is de impact van  de beleving veel groter dan voorheen. 

E-fulfilment is ontstaan vanuit de behoefte aan snelle en correcte verwerking van orders die via een webshop binnenkomen, maar ook in zakelijke context is er meer en meer behoefte aan deze dienstverlening. Ook op corporate niveau worden er worden minder grote voorraden gehouden waardoor er meer en snellere aanleveringen nodig zijn.

Dit is je kans om kennis te maken met een of meer deskundige medewerkers van MINC. Want je bent welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze filialen. Online contact zien we daarin als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.

Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail naar een van mijn collega’s.

johan@minc.nl – Johan Maring, Algemeen Directeur

jan@minc.nl – Jan van Beek, Business Unit Manager

richard@minc.nl – Richard van den Heuvel, Sales Manager