Na de implementatie wordt het pas echt leuk! 

Jan van Beek, Operationeel Directeur

E-Fulfilment

Wat is het verschil tussen e-fulfilment en fulfilment?

Het grote verschil tussen e-fulfilment en fulfilment is dat het bij e-fulfilment gaat om het dagelijks verwerken en uitleveren van orders. Bij fulfilment gaat het in de meeste gevallen om het gereedmaken van pallets of grote pakketten. Bij e-fulfilment gaat om kleinere pakketten die eenvoudig per post te versturen zijn. Verschil zit ‘m dus in het moment in het organisatie proces en in het volume van de opdracht. 

 

We staan als logistieke dienstverlener heel dicht bij de eindklant. Hierdoor is de impact van  de beleving veel groter dan voorheen. 

 

E-fulfilment is ontstaan vanuit de behoefte aan snelle en correcte verwerking van orders die via een webshop binnenkomen, maar ook in zakelijke context is er meer en meer behoefte aan deze dienstverlening. Ook op corporate niveau worden er worden minder grote voorraden gehouden waardoor er meer en snellere aanleveringen nodig zijn.

Wanneer we jouw order logistiek verzorgen, maken we als eerste een koppeling met jouw website waardoor de orders direct in ons WMS (= Warehouse Management Systeem) terecht komen.

Lees verder

De goederen voorraad is het kloppende hart van je webwinkel. Om dit goed te beheren maken we gebruik van een betrouwbaar en flexibel voorraad beheer systeem / Warehouse Management System (WMS). 

Lees verder

Onze order verwerking is volledig geautomatiseerd met ons Order- en Warehouse Management Systeem (OMS en WMS). De door u aangeboden orders worden via een automatische import in OMS geladen.

Lees verder

Bij MINC hanteren we duidelijke cut off tijden. Afhankelijk van jouw wensen spreken we hiervoor KPI’s af in een SLA. 

Lees verder

Onze medewerkers zijn zeer goed getraind in het doorlopen van de 6 stappen voor het verpakken en verzendklaar maken. Er zijn best veel details waar je op moet letten bij het verpakken van ieder pakket.

Lees verder

Via MINC  kunt u alle soorten post en pakketten snel en voordelig laten verzenden. We werken samen met PostNL, B2C Europa, Royal Mail, DPD, Redje Pakketje, UPS en Micropakket.

Lees verder

Dit is je kans om kennis te maken met een of meer deskundige medewerkers van MINC. Want je bent welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze filialen. Online contact zien we daarin als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.

Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail naar een van mijn collega’s.

johan@minc.nl – Johan Maring, Algemeen Directeur

jan@minc.nl – Jan van Beek, Business Unit Manager

richard@minc.nl – Richard van den Heuvel, Sales Manager