Dagelijks alle pakketjes op tijd leveren

Wendy Maring, Director marketing & communications

Operational Excellence

Operational excellence houdt in dat het onderscheidende vermogen van een organisatie ten opzichte van haar concurrenten zit in een uitblinkend productieproces. Hierdoor ontstaan lage kosten en meer gemak voor de klant. Het is één van de waarde stragegieën van Treacy en Wiersma waarbij uitblinken in het goed en efficiënt uitvoeren van álle bedrijfsprocessen centraal staat.

 

Bij MINC gaat het erom dat we de wil hebben om dagelijks te excelleren in de dienstverlening naar onze klanten. Goed begrip van de behoeften, de kostenstructuur en –beleving van jou als klant zijn daarbij belangrijk. Operational excellence is een veel voorkomende marketing strategie. 

De focus ligt op goed lopende processen; ons dagelijks streven is om alles binnen onze organisatie in één keer goed te doen, op tijd te zijn en om onze dienstverlening tegen een uitstekende prijs te leveren. 

Dit is je kans om kennis te maken met een of meer deskundige medewerkers van MINC. Want je bent welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze filialen. Online contact zien we daarin als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.

Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail naar een van mijn operationele collega’s.