Na de implementatie wordt het pas echt leuk! 

Jan van Beek, Business unit manager

Fulfilment of e logistiek activiteiten

Warehousing / Voorraadbeheer

Warehousing is onlosmakelijk verbonden met fulfilment. Al bij aankomst worden jouw producten per stuk of verpakkingseenheid geregistreerd in ons op maat gemaakte Warehouse Management System (WMS). Het WMS is verbonden met het Order Management Systeem (OMS), de software waar de orders van al onze klanten binnenkomen vanuit de Webshops.

Zwitsers uurwerk 

Met behulp van deze software loopt ons magazijn als een Zwitsers uurwerk; dat is waar MINC voor staat. We hebben betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En hoewel het niet onze corebusiness is hebben we ondertussen jarenlange ervaring en expertise die we dagelijks inzetten om jouw producten dagelijks te beheren, verpakken en verzenden. 

Wil je een keer sparren over een samenwerking met MINC? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Dick Ploeg of Johan Maring, via dick@minc.nl of johan@minc.nl. Natuurlijk kun je ons te allen tijden bellen via 0297 230 310.

Terwijl je wacht op antwoord kun je alvast een digitaal kijkje in onze ‘keuken’ nemen: https://minc.nl/backstage-bij-minc/

Tot ziens!

Goederenontvangst

Inslag

Voorraadbeheer