Zoek je de perfecte oplossing voor gedegen en kostenefficiënte marketing automation? Gepersonaliseerde campagnes in tekst én beeld (beeldpersonalisatie)? Bij MINC is (bijna) alles mogelijk!

Je houdt als marketeer zelf de touwtjes in handen en geeft aan hoe je je content en campagnes wilt inrichten. We combineren direct mailings, statische en gepersonaliseerde webpagina’s (PURLS), sms, en e-mails met online content en zorgen ervoor dat jouw boodschap bij de juiste personen aankomt.

En we doen meer. Via je eigen dashboard kun je de resultaten van je campagne realtime volgen en direct analyseren. Zo kun je de direct marketingcampagne op ieder moment bijsturen. Ook blijft je databestand up-to-date en kun je de nieuwe data direct benutten door een koppeling te maken met je CRM of andere datasystemen.

Partners

Voor de uitvoering van onze Marketing Automation activiteiten kunnen we dagelijks vertrouwen op onze softwarepartners: EFI | DirectSmile, Objectif Lune en Canon.


       
Crossmediacloud

De resultaten van de marketing campagnes die wij automatiseren zijn online te volgen in onze crossmediacloud. Je kunt bijvoorbeeld e-mails combineren met PURL's en gepersonaliseerde animaties. Om privacy redenen kunnen we geen inlog gegevens van de campagnes verstrekken; wél kunnen we samen een paar voorbeelden doornemen. Bel Johan Maring op tel. 0297 230 310 voor een afspraak, hij inspireert je graag en geeft je daarbij veel vrijblijvend advies.

Recent Werk

Op de plaatjes rechts zie je screenshots van campagnes die we geautomatiseerd hebben. Heb je inspiratie nodig of vragen over de mogelijkheden, schroom niet en bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Tarieven

Elke te automatiseren campagne is anders, want er zijn veel mogelijkheden en variabelen. Onze ervaring is dat we na één gesprek - waarin we de campagne in hoofdlijnen met elkaar doornemen - al een indicatie kunnen geven van de te verwachten kosten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Johan Maring via 0297 230 310 of mail johan@minc.nl

Maak een afspraak

Sparren?

Bel Johan Maring of Dick Ploeg via 0297 230 310 of mail MINC

Mail MINC