Customer Experience (CX) is meer dan een trend; het is de dagelijkse commerciële praktijk. Het kan je bedrijf maken of breken. 

Om je hierbij te helpen hebben we ‘MINC your gifts’ ontwikkeld: online software waarmee je eenvoudig een leuke attentie kunt sturen aan klanten en prospects. Mét een persoonlijk kaartje natuurlijk! 

Klantvriendelijke software
Het is eigenlijk heel eenvoudig. We combineren Direct Marketing met e-fulfilment. Met de ‘MINC your gifts-software’ maak je online een kaart waar je een persoonlijke tekst op schrijft. Vervolgens kies je een bijpassend cadeautje en bevestig je je online bestelling. De software maken we volledig op maat in de door jou gewenste ‘look & feel’. 

Kaarten en cadeautjes
Het handigst is het om vooraf een aantal kaarten te kiezen en klaar te zetten voor al je collega’s. De kaarten zou je af kunnen stemmen op een aantal gebruikelijke contactmomenten. Maar je zou ze ook per keer zelf online kunnen maken, dan maken we enkel een grid, eventueel conform de gewenste huisstijl. Hetzelfde geldt voor de cadeautjes; je bepaalt vooraf welke cadeautje je wilt versturen die we voor je op voorraad houden. 

Persoonlijk bericht
Wanneer je een klant bezocht hebt of aan de telefoon gesproken hebt, open je de software. Je kiest of maakt een kaart, schrijft een persoonlijke boodschap en kiest een bijpassend cadeautje. Vervolgens klik je op ‘bestellen’ en de data wordt verzonden naar onze printer. Hij print de kaart(en) die je gemaakt hebt en speelt ze door naar een collega op de afdeling e-fulfilment. Hij/Zij pakt het gekozen cadeautje uit het magazijn en maakt het pakket klaar voor verzending. 

s’ Avonds wordt alle post opgehaald door de door jou gekozen vervoerder en bezorgd bij de klant of prospect. Hij/zij opent het pakket waarna hij/zij blij verrast wordt door de persoonlijke boodschap en het leuke cadeautje. 

Eigen CRM software
Oja, wil je geen aanvullende software omdat je al een goed CRM systeem hebt? Dat is ook mogelijk. Dan koppelen we jouw CRM systeem gewoon met onze software en wordt de data op deze manier doorgespeeld naar onze printer.

Inzicht
Voor de e-fulfilment gebruiken we software van D-Liver Solutions waarin waarin het Warehouse Management Systeem (WMS) en het Order Management Systeem (OMS) volledig geïntegreerd zijn. Dit online systeem is de basis voor het logistiek managen van alle orders door MINC. Je hebt hierdoor real-time inzicht in jouw voorraden en zendingen. Je kunt alle order fulfilment opdrachten monitoren waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

CX Boost
Kies je voor ‘MINC your gifts’ dan word je een echte CX Creator* en geef je samen met je collega’s de Customer Experience een flinke boost! 

Neem contact op met Johan Maring of Richard van den Heuvel via johan@minc.nl of richard@minc.nl voor een lekkere kop koffie en een vrijblijvend gesprek. 

Definities
* Wat is dat eigenlijk, een CX Creator? Daaronder verstaan we een persoon of bedrijf die zijn/haar klanten tijdens elk contact een positieve ervaring geeft.

Wat is Customer Experience (CX) oftewel een klantervaring? Hiervoor verwijzen we naar twee artikelen. De eerste betreft een artikel van Bertwin Menninga op Marketing Facts: Wat is customer experience? De tweede vind je op FrankWatching.com: De toekomst van CX: hoe word je fit voor de toekomst?