Bij MINC communiceren we open en eerlijk 

Wendy Maring, Director Marketing & Communications

MINC

In 1994 werd PrimaPost opgericht als mailhouse voor bedrijven in de regio De Ronde Venen. In 2014 hebben we onze onderneming een andere naam gegeven: MINC.

Ons team

Met 108 enthousiaste medewerkers verdeeld over twee filialen zijn we voor veel klanten het verlengstuk van hun onderneming. We zijn een kleurrijk gezelschap, afkomstig uit verschillende landen, met verschillende geloofsovertuigingen en culturele achtergronden. Eenieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, welke goed op elkaar zijn afgestemd. 

Onze missie

Digitaal ondernemen makkelijker maken door logistieke processen en direct marketing processen in te richten en uit te voeren voor middelgrote en grote bedrijven. We houden ervan om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Kwaliteit, rendement en de tevredenheid van alle stakeholders hebben hierbij een hoge prioriteit. 

Operational Excellence

Onze werkwijze kenmerkt zich door de kernwaarden daadkracht, optimaal bezig zijn en transparantie. In het kort komt het erop neer dat we bereid zijn om dagelijks 'alles uit de kast' te halen, we houden van samenwerken, zien 'Operational Excellence' als doelstelling én we communiceren te allen tijde open en eerlijk