Een combinatie van betrokken vakmensen en slimme systemen

johan MARING, algemeen directeur

Kwaliteiten

LEAN georganiseerd

Onze bedrijfsprocessen zijn vanuit de LEAN-filosofie zorgvuldig op elkaar afgestemd. We verzenden dagelijks duizenden producten naar klanten van onze klanten. We hebben een modern machinepark voor het printen van gepersonaliseerde kaarten of brieven, die bij de bestelde artikelen verstuurd kunnen worden.

De spil in onze logistieke processen zijn natuurlijk onze betrokken vakmensen. Van orderpicker tot financieel manager; wij allen dragen zorg voor het juist en soepel verlopen van onze bedrijfsprocessen.

ISO Gecertificeerd

Naast het toepassen van de LEAN filosofie bewaken wij de kwaliteit van onze diensten middels de ISO 9001 en ISO 27001 normering. 

SKAL Gecertificeerd

Dagelijks verwerken en verzenden we duizenden producten. Hier zijn in de loop der jaren onder andere ook voedingsmiddelen, diervoeding, planten en bloembollen bij gekomen. Na een goede analyse van de biologische markt en een gedegen oriëntatie zijn we – tot vreugde van veel partners – gestart met biologisch ondernemen.

Met trots kunnen we zeggen dat we Skal gecertificeerd en geregistreerd  staan bij Skal Biocontrole. Hiermee voldoen we aan de certificatieplicht die door Skal volgens biologische Europese wet- en regelgeving geldt voor fulfilment bedrijven die biologische producten opslaan. Als jouw producten het Europese keurmerk voeren kun je de fulfilment met een gerust hart aan ons uitbesteden.

DDMA Lidmaatschap

We werken dagelijks met persoonsgegevens van consumenten, klanten, medewerkers en partners waarbij we vanzelfsprekend ieders privacy respecteren. De persoonsgegevens worden voornamelijk verkregen via geautomatiseerde systemen (websites en CRM systemen).

Het werken met persoonsgegevens is complexer geworden. Daarom dragen we middels ons lidmaatschap bij de DDMA graag bij aan de verdere professionalisering van data driven marketing. Hiermee streven we naar een juiste manier van samenwerken met onze partners op het snijvlak van marketing, data en technologie.

MINC staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Openheid vinden we belangrijk om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.