Retouren; gemak en hogere klanttevredenheid

Nederlanders hechten waarde aan retourgemak. Een goede en betrouwbare retour oplossing levert een hogere klanttevredenheid en meer herhaalaankopen op. Maak het je klanten makkelijk om producten te retourneren met de online retouren.shop.   

Retourmanagement

 Bij MINC is het retourverwerkingsproces voor een groot aantal klanten reeds efficiënt ingericht. Toch zagen we nog een mogelijkheid om de efficiëntie te verhogen. U vraagt uw klant via onze Retouren.shop de retour aan te melden en hiervoor een etiket te printen. Het voordeel hiervan is dat- uw klant eenvoudig met e-mail en ordernummer een retouretiket kan printen,- u weet welk product retour komt en wanneer.- MINC inzicht heeft in het aantal retouren waardoor we een goede capaciteitsplanning kunnen maken

Onderzoek

Nederlanders hechten waarde aan retourgemak. Betaald retourneren is voor 75% van de Nederlanders reden om het aankoopproces te stagneren. 29% van de Nederlanders geeft aan de optie gratis retourneren de belangrijkste afweging te vinden bij het plaatsen van een online bestelling (bron: DPD.com). Webshops hebben hierdoor dagelijks te maken met veel retourzendingen. Een inschatting van de werkbelasting – fysiek, operationeel en administratief – komt uit op 15% van het totale operationele logistieke apparaat. Genoeg reden om de retourlogistiek goed te managen en gestructureerd ‘in een proces te gieten’. Een efficiënt retourbeleid levert concurrentievoordeel én kostenbesparing op.  

We horen graag van je

Online contact zien wij als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.

Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een e-mail naar een info@minc.nl

MINC vestigingen

Rendementsweg 6
3641 SK Mijdrecht
+31 (0)297 230 310

Oude Berghuizerweg 30
7336 AW Apeldoorn
+31 (0)55 53 43 003

Postbus

Postbus 160
3640 AD Mijdrecht
info@minc.nl

Postbus 1281
7301 BM Apeldoorn
apeldoorn@minc.nl

Connect

Linkedin


Facebook-f


Google-plus


Youtube