MINC is donateur van WWF – NL

MINC is Business Supporter / Donateur van het Wereld Natuurfonds. We geloven dat onze bijdrage onmisbaar is voor het bereiken van de doelen die zij willen realiseren. Samen bouwen aan deze doelen betekent veel voor ons en natuurlijk voor al het leven op onze wereld. “Privé doen we dat al jaren, vertelt Wendy Maring, “onze zoon is op jonge leeftijd ranger geworden bij het WWF – NL en dat blijft hij ook al is hij nu volwassen.”

Passie voor natuur

Het WWF-NL is onderdeel van het internationale WWF en de afgelopen decennia uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk van natuurbeschermers, lokale bevolking, regeringen, het bedrijfsleven, donateurs en vrijwilligers. Mensen met dezelfde passie voor de natuur en de wilskracht om deze te beschermen. Wendy: “Mijn opleiding Tuinarchitectuur heeft ook zeker bijgedragen aan het vergroten van mijn actiebereidheid. Voorheen vond ik het een persoonlijke verantwoordelijkheid die we al van huis uit meegekregen hebben. Onze docente heeft ons laten inzien dat je als tuinarchitect en ontwerper kunt strijden voor het planten van elke boom.” 

Missie WWF

De missie van het WWF is uitdagend en helder: werken aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. Een vitale en veerkrachtige natuur, die we vol trots kunnen doorgeven aan de generaties na ons.