Aan wie stuur jij het liefst een kaartje?

Beste Collega, 

Een ansichtkaart is persoonlijke communicatie op afstand ten voeten uit. Soms vanuit Nederland en soms vanaf de andere kant van de wereld. 

Bij MINC versturen we persoonlijke kaartjes voor o.a. Bol. & Hallmark. Ook zakelijk is het altijd leuk om iets over de post te ontvangen. Daarom zijn er bij Paragon vorig jaar leuke kaartjes gemaakt met teksten als ‘We denken aan je‘ en ‘Hoera, we werken 1 jaar samen‘. MINC gebruikt kleurrijke kaartjes met ‘Gefeliciteerd‘ en ‘Succes!‘ 

‘We personally make our Clients Happy’

We zijn voornemens om dit proces voor Paragon & MINC te digitaliseren zodat je eenvoudig een kaartje kunt versturen mét een persoonlijke boodschap. Of je nu thuis aan het werk bent, op kantoor of op een subtropisch strand ; ), je maakt op afstand iemand blij! 

Dit project noemen we ‘We personally make our Clients Happy’. 

Help je ons dit project te realiseren?

In een later stadium kunnen we er eventueel een leuke give-away bij doen. Maar voordat het zover is, zijn we benieuwd hoe je erover denkt om een kaartje naar jouw prospects, klanten of collega te sturen. 

Vul daarom nu het formulier aan de rechterkant van deze pagina in en zorg ervoor dat we dit tool snel in handen krijgen.  

Bij voorbaat dank! 

 

Vriendelijke groeten, 

 

Marketing-team MINC & Paragon

Note: De uitkomsten worden geanonimiseerd, het invullen van je e-mailadres is enkel nodig om geen dubbele inzendingen te ontvangen cq. verwerken.