Welkom

Wij zijn MINC. Met enthousiaste medewerkers verdeeld over twee filialen zijn we voor veel klanten het verlengstuk van hun onderneming. 

Kwaliteit gegarandeerd

iso 27001

Onze kernwaarden

Daadkrachtig

We doen ons werk met overgave en zijn bereid alles uit de kast te halen. We zetten alle beschikbare middelen in om onze afspraken, intern en extern, na te komen.

Behulpzaam

We doen wat we moeten doen om elke deadline te halen. De impact die wij gezamenlijk maken voor onze klant staat hierbij centraal. We kijken verder dan ons persoonlijk aandeel. Samen doen, en vooral samenwerken is de enige manier.

Oplossingsgericht

We spelen praktisch in op een brede variëteit aan maatwerk. We hebben passie voor de hectiek die dit met zich meebrengt. We krijgen er zelfs energie van!

Transparant

We werken en communiceren open en eerlijk. We werken met doelstellingen en bespreken gezamenlijk hoe we deze doelstellingen gaan behalen. We delen onze plannen van aanpak, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Optimaal

We werken aan ‘operational excellence’. Een term die voor ons staat voor betere uitvoering van wat je doet. MINC biedt uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De focus ligt bij ons op efficiënter werken, een gestroomlijnde operatie waarbij volume belangrijk is.

Vrijblijvende afspraak

Onze beveiliging is uiteraard heel goed geregeld, maar we behouden bij MINC ons open karakter. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Neem contact op voor een rondleiding.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Online contact zien wij als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.