Eén adres voor al uw Direct Marketing en Fulfilment activiteiten

WENDY MARING, DIRECTOR MARKETING & COMMUNICATIONs

Voordelen samenwerken

Op elke e-commerce activiteit volgen automatisch print, productie én logistieke uitdagingen, die MINC volgens de wensen van én in samenwerking met de opdrachtgever  uitvoert. Klik op een van onderstaande knoppen om meer te lezen over Direct Marketing, Marketing Automation en/of Fulfilment bij MINC.

Wees welkom!

Ons bedrijf heeft een open karakter. Je bent van harte welkom om de stellingen en pick & pack locatie waar jouw producten opgeslagen liggen te bekijken en te controleren. Ook is het mogelijk om het hele proces een keer te volgen zodat je exact weet hoe jouw producten zich door onze organisatie ‘bewegen.’

Wat zijn de voordelen van MINC als fulfilment partner? 

Of je nu Direct Marketing, Marketing Automation of Fulfilment uitbesteedt aan MINC, het levert je veel concrete voordelen op:

kosten worden variabel, controleerbaar en inzichtelijk

Serviceniveau stijgt; bijvoorbeeld: vandaag besteld is morgen in huis. De verpakking is altijd op maat en door gebruik te maken van ons callcenter is jouw bedrijf goed bereikbaar

Flexibiliteit neemt toe; fluctuaties in vraag naar jouw producten worden door MINC ‘opgevangen’

Continuïteit verbetert; tijdens ziekte en vakantie verstuurd MINC jouw producten of materialen

Duidelijke online rapportages; waardoor je continue volledig op de hoogte bent

Expertise; MINC heeft 20 jaar ervaring. Wij kijken altijd verder dan jouw eerste vraag zodat we je kunnen ont-zorgen op de manier die bij jou past. Daarnaast heeft MINC partnerschappen met verzendpartijen zoals PostNL, Sandd en Fedex. De voordelen die dit biedt spelen we aan jou door.

Inzicht in zending; middels track & trace zijn je bestellingen te allen tijde te traceren, dit kunnen we ook aan je klant (laten) communiceren.

Meer weten? Bel Dick Ploeg of Johan Maring via 0297 230 310 of mail MINC via info@minc.nl.