Overal realtime online inzicht in je orders en zendingen

JOHAN MARING, ALGEMEEN DIRECTEUR

Rapportages 

Het logistieke landschap verandert continu en razendsnel. Met onze software maak je de logistieke keten eenvoudig inzichtelijk en beheersbaar. Waar je ook bent op deze wereld, je weet precies hoe de zaken ervoor staan. 

Wanneer je kiest voor de standaardmodule dan kun je er morgen direct mee aan de slag. Voor maatwerk spreken we graag je logistieke uitdagingen face-to-face door.

Inslag- en orderstatussen, artikelen, verzendinformatie, notificaties, alles met betrekking tot producten en bestellingen, we registreren het eenvoudig voor je met behulp van barcode, tellingen en proces controles.  

MINC registreert o.a. de volgende gegevens:
– Het aantal verwerkte orders

– Het aantal verwerkte orderregels en artikelen

– Track & Trace codes

– THT data

– Het aantal opslaglocaties per maand

– De verbruikte verpakkingsmaterialen

– De kosten van distributie per bestelling

Dit is je kans om kennis te maken met een of meer deskundige medewerkers van MINC. Want je bent welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze filialen. Online contact zien we daarin als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.

Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail naar een van mijn collega’s.