Bij MINC is je fulfilment in goede handen

Johan Maring, Algemeen Directeur

Fulfilment

wat is Fulfilment?

Fulfilment is het logistieke proces waarbij transacties, bijvoorbeeld bestellingen, worden afgehandeld.
De uitlevering van orders en het reageren op verzoeken om informatie behoren tot fulfilment.
Fulfilment bestaat uit de volgende onderdelen: Inslag, warehousing en voorraadbeheer, orders verzamelen, verpakken & verzendklaar maken, distributie, retouren verwerken en tot slot rapporteren.

eFulfilment is het verwerken van bestellingen die via webshops worden geplaatst.

FULFILMENT BY MINC

Bij MINC zijn de fulflilmentprocessen professioneel ingericht en geautomatiseerd. Hierdoor kunnen we ook jouw fulfilmentvraagstuk snel implementeren. Wij hebben oplossingen voor al je wensen en behoeften op het gebied van fulfilment. Wij leveren maatwerk.

Naast de verwerking orders vanuit jouw webwinkel verzenden we ook producten naar winkels, dealers of andere wederverkopers.
Besteed je fulfilment activiteiten uit aan MINC en je hebt er geen omkijken meer naar.

FULFILMENT UITBESTEDEN

We begrijpen dat het uitbesteden van fulfilment een lastige strategische keuze is. Je wilt de continuïteit of groei van jouw bedrijf op logistiek vlak borgen. Als eerste is het daarom handig om te bedenken waarom je de logistieke werkzaamheden wilt uitbesteden. Vraag je af of het gaat om ruimte, tijd, geld, kennis, gemak of iets anders?

Door deze vraag te beantwoorden weet je direct waarop je je het beste op kunt richten bij de selectie van een logistieke partner. Én je beantwoordt de vraag of uitbesteden een goede optie is. Overigens spreken we bij MINC het liefst van samenwerken, het gaat immers om jouw business en dat verliezen wij op geen enkel moment uit het oog.

Dit is je kans om kennis te maken met een of meer deskundige medewerkers van MINC. Want je bent welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze filialen. Online contact zien we daarin als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.

Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail naar een van mijn collega’s.