Bij MINC is je fulfilment in goede handen

Dick Ploeg, Business unit manager mijdrecht

Fulfilment

wat is Fulfilment?

Fulfilment is het logistieke proces rondom de verwerking en afhandeling van bestellingen.
Het moment van de bestelling plaatsen, het inpakken van de bestelling tot en met het uitleveren van een order?
Dit valt allemaal onder fulfilment. Om nog concreter te zijn, bestaat fulfilment uit de volgende onderdelen: inslag, warehousing en voorraadbeheer, orders verzamelen, verpakken en verzendklaar maken, distributie, retourverwerking en tot slot rapporteren.
E-fulfilment is daarbij het verwerken van bestellingen die via webshops worden geplaatst.

FULFILMENT Bij MINC

Bij MINC hebben we de fulfilmentprocessen professioneel ingericht en geautomatiseerd. Hierdoor kunnen we al jouw vragen op het gebied van fulfilment snel implementeren. Ongeacht de omvang en/of complexiteit; MINC heeft oplossingen voor al je wensen en behoeften. Jij hebt een logistieke uitdaging, wij leveren fulfilment maatwerk.

Naast de verwerking van orders vanuit jouw webwinkel verzenden we ook producten naar winkels, dealers of andere wederverkopers.

Wil je geen omkijken meer hebben naar je logistieke processen? Dan besteed je het fulfilment uit aan MINC.

De keuze om fulfilment uit te besteden is een strategische: je kiest hiermee voor continuïteit én groei van jouw bedrijf op logistiek vlak.
Op het gebied van ruimte, tijd, kennis en gemak. Door met een fulfilment partij als MINC in zee te gaan, heb je zelf je handen vrij om je te richten op je bedrijf. Je kunt je volledig focussen op het laten groeien van je business, terwijl wij ál je wensen en behoeften wat betreft logistieke processen vervullen.

Bij MINC spreken we overigens van samenwerken in plaats van uitbesteden. Het gaat immers om jouw business en dat verliezen wij geen moment uit het oog.

Dit is je kans om kennis te maken met een of meer deskundige medewerkers van MINC. Want je bent welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van onze filialen. Online contact zien we daarin als een eerste stap. Wanneer we je vervolgens persoonlijk mogen ontmoeten ontstaat er een echte dialoog afgestemd op jouw wensen en uitdagingen.

Dan leren we elkaar eerst eens kennen en kunnen we eventueel verdere stappen maken. Bel ons via tel. 0297 230 310 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail naar een van mijn collega’s.