In goede handen!

Fulfilment

Maak vandaag de strategische keuze om jouw fulfilment uit te besteden

Waarom minc?

 • razend snelle levering
 • vanaf € 3,95
 • flexibel
 • handige rapportage

Fulfilment by MINC

Bij MINC hebben we de fulfilmentprocessen professioneel ingericht en geautomatiseerd. Hierdoor kunnen we al jouw vragen op het gebied van fulfilment snel implementeren. Ongeacht de omvang en/of complexiteit; MINC heeft oplossingen voor al je wensen en behoeften. Jij hebt een logistieke uitdaging, wij leveren fulfilment maatwerk.

 

Naast de verwerking van orders vanuit jouw webwinkel verzenden we ook producten naar winkels, dealers of andere wederverkopers.

 

Wil je geen omkijken meer hebben naar je logistieke processen? Dan besteed je het fulfilment uit aan MINC.

Pakketten

De afhandeling van jouw producten nemen we graag persoonlijk met je door.
Pakket A
 • Vanaf € 3,95 per bestelling
 • Tot 500 orders per maand
 • Brievenbus pakketjes
Pakket B
 • Vanaf € 4,50 per bestelling
 • Tot 1000 orders per maand
 • Brievenbus pakketjes en pakket bezorging
Pakket C
 • Vanaf € 4.95 per bestelling
 • Tot 1000 orders per maand 
 • Brievenbus pakketjes, pakket bezorging en grote pakketen

Koppeling met je webshop

Eenvoudige koppeling met je webshop. Daar hebben we goede API’s en draaien we onze hand niet meer voor om. Dit zijn onze webshop platform partners: 

Verzendingen

Wij versturen jouw orders met de vervoerder van jouw keuze. Samen met deze partners bieden we slimme en duurzame logistieke oplossingen:

Ons proces

Lees meer over de stappen in het fulfilment proces

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Je kan ook bellen met Ricardo of Dick om een offerte aan te vragen. Zij zijn bereikbaar op telnr. 0297 230 310.

Voordelen fulfilment uitbesteden

De keuze om fulfilment uit te besteden is een strategische: je kiest hiermee voor continuïteit én groei van jouw bedrijf op logistiek vlak.
Op het gebied van ruimte, tijd, kennis en gemak. Door met een fulfilment partij als MINC in zee te gaan, heb je zelf je handen vrij om je te richten op je bedrijf. Je kunt je volledig focussen op het laten groeien van je business, terwijl wij ál je wensen en behoeften wat betreft logistieke processen vervullen.

Bij MINC spreken we overigens van samenwerken in plaats van uitbesteden. Het gaat immers om jouw business en dat verliezen wij geen moment uit het oog.

Lees meer in onze blog

Lees in onze blogs over onze diensten, mooie mijlpalen, praktische zaken en interessante kennis over de dagelijkse logistieke processen bij MINC direct marketing en MINC fulfilment.

Uncategorized

MINC wordt onderdeel van de Paragon Group

Paragon Group en MINC kondigen aan dat vandaag de koopovereenkomst is getekend voor de overname van MINC door Paragon. MINC biedt logistieke oplossingen voor webshops en e-commerce activiteiten. Hiermee sluit MINC optimaal aan op de activiteiten waarmee Paragon haar klanten al helpt en kunnen zij samen verder groeien.
Paragon voegt het succesvolle fulfilment en direct mail bedrijf MINC graag toe aan haar portfolio. Want met de komst van MINC verbreedt Paragon haar activiteiten op het gebied van logistieke oplossingen. Paragon biedt business en communicatie oplossingen met een breed pakket aan services rondom data, consultancy, creatief design, technologie tot en met implementatie en uitvoering.

Lees verder »
Blog

Ambassador van Bol.com

Ambassador bij bol.com Overzicht in de dynamiek van vandaag. MINC’s magazijnsoftware maakt logistiek management leuk!  Wil je geen omkijken meer hebben naar je logistieke processen?

Lees verder »