Hoog en droog

Opslag

Afhankelijk van waarde, hoeveelheid en formaat slaan we je producten op de passende locatie op.

Opslag

MINC beschikt over twee locaties met opslagcapaciteit voor je producten.
Afhankelijk van waarde, hoeveelheid en formaat slaan we je producten op de passende locatie op. Dit betreffen palletlocaties, legbordstellingen, minigrijplocaties, boxen en bulklocaties, al dan niet in extra beveiligde zones.

 

Alle locaties bij MINC zijn voorzien van adequate beveiligingsmaatregelen.
Wij bieden de mogelijkheid om je producten te mee te verzekeren op onze brandpolis.
Deze verzekering dekt schade als gevolg van brand, storm en diefstal. Let op: deze verzekering dekt niet de eventuele gevolgschade. Hiervoor sluit je desgewenst zelf een aanvullende verzekering af.

 

We gaan uiterst zorgvuldig om met de producten die we voor jou op voorraad nemen.
Hierbij legt MINC de lat hoog als het aankomt op orde en netheid.
Je bent uiteraard altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Ons proces

Lees meer over de stappen in het fulfilment proces

Voordelen fulfilment uitbesteden

De keuze om fulfilment uit te besteden is een strategische: je kiest hiermee voor continuïteit én groei van jouw bedrijf op logistiek vlak.
Op het gebied van ruimte, tijd, kennis en gemak. Door met een fulfilment partij als MINC in zee te gaan, heb je zelf je handen vrij om je te richten op je bedrijf. Je kunt je volledig focussen op het laten groeien van je business, terwijl wij ál je wensen en behoeften wat betreft logistieke processen vervullen.

Bij MINC spreken we overigens van samenwerken in plaats van uitbesteden. Het gaat immers om jouw business en dat verliezen wij geen moment uit het oog.

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Je kan ook bellen met Ricardo of Dick om een offerte aan te vragen. Zij zijn bereikbaar op telnr. 0297 230 310.