Kennis delen en nieuws van minc

WENDY MARING, DIRECTOR MARKETING & COMMUNICATIONS

Blog

Lees in onze blogs over onze diensten, mooie mijlpalen, praktische zaken 

en interessante kennis over de dagelijkse logistieke processen bij MINC direct marketing en MINC fulfilment.

Johan Maring

Pakket verzenden kosten

Pakket verzenden kosten: wat is goed en goedkoop voor jou? We vergelijken PostNL, DHL, DPD, UPS, Sendcloud, Shops United en fulfilment.

Lees meer »
Johan Maring

Wat kost een webshop?

Een webshop beginnen is natuurlijk niet gratis. Maar wat kost een webshop nou echt? Lees hier alles over de eenmalige en maandelijkse kosten van een webshop.

Lees meer »
Johan Maring

wat is dropshipping?

Wat is dropshipping? Hoe werkt dropshipping? En is het de moeite waard voor jou? In deze blog leggen we het je allemaal uit.

Lees meer »
Johan Maring

Magazijn uitbesteden

Published 21 oktober 2021 magazijn uitbesteden Het magazijn van je webshop uitbesteden is voor veel ondernemers een gouden greep. Het extern opslaan en laten versturen

Lees meer »
Wendy Maring

Wat is een fulfilment center?

In grote lijnen maakt een fulfilmentcenter het mogelijk voor e-commerce bedrijven om opslag, voorraadbeheer en verzending uit te besteden. Dit ontlast de business doordat er geen fysieke ruimte meer nodig is om alle producten op te slaan. En het  is voordelig voor bedrijven die geen of onvoldoende capaciteit hebben om de voorraad te beheren en de orders te verwerken.

Lees meer »
Johan Maring

Een webshop beginnen

Je bent start-up en je wilt een webshop beginnen. Je hebt veel ideeën en plannen. Voor jou dit korte artikel met relevante informatie die je als checklist kunt gebruiken bij het starten van je e-commerce business.

Lees meer »
Wendy Maring

E-fulfilment zo doen we dat

MINC gelooft in teamwork De tijd dat e-fulfilment het speelveld was van slimme, snelle, jonge entrepreneurs is allang voorbij. E-fulfilment is gemeengoed geworden. Pure players

Lees meer »

Twee weten meer dan één, we houden van samenwerken en vinden altijd wel wat ruimte. 

We helpen je dus graag verder! Mail, bel of skype, wat je wilt. We komen graag met je in contact.