Multi-channel communicatie

Paragon One Platform

Ontdek wat het beheren en verzenden van al je communicatie-uitingen vanuit één centraal platform voor jouw organisatie kan betekenen! Tijdens de live demo nemen onze experts je uitgebreid mee door de mogelijkheden. 

Vul het formulier op de website van Paragon in zodat zij de demo op jouw wensen en vraagstuk kunnen aanpassen. 

 

Onze Paragon-collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Of lees eerst nog wat meer over fulfilment bij MINC.

Paragon One Platform

Al uw klantinteracties vanuit één centraal platform. Ontdek wat dit voor jouw organisatie kan betekenen! Tijdens een live demo nemen onze experts je uitgebreid mee door de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in zodat zij de demo zo goed mogelijk op jouw wensen en vraagstuk kunnen aanpassen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees verder »

MINC wordt onderdeel van de Paragon Group

Paragon Group en MINC kondigen aan dat vandaag de koopovereenkomst is getekend voor de overname van MINC door Paragon. MINC biedt logistieke oplossingen voor webshops en e-commerce activiteiten. Hiermee sluit MINC optimaal aan op de activiteiten waarmee Paragon haar klanten al helpt en kunnen zij samen verder groeien.
Paragon voegt het succesvolle fulfilment en direct mail bedrijf MINC graag toe aan haar portfolio. Want met de komst van MINC verbreedt Paragon haar activiteiten op het gebied van logistieke oplossingen. Paragon biedt business en communicatie oplossingen met een breed pakket aan services rondom data, consultancy, creatief design, technologie tot en met implementatie en uitvoering.

Lees verder »

Ambassador van Bol.com

Overzicht in de dynamiek van vandaag. MINC’s magazijnsoftware maakt logistiek management leuk!

Wil je geen omkijken meer hebben naar je logistieke processen?
Dan besteed je het uit aan MINC! We zijn Ambassador partner van bol.com. Dit betekent dat je het volgende van ons kan verwachten:

Integratie van orderbeheer en voorraadbeheer met bol.com
Integratie & IT security worden gecontroleerd door bol.com

Lees verder »