MINC treedt toe tot de Paragon familie! Al enige tijd werken we strategisch samen met Paragon en dat past ons goed! Afgelopen vrijdag mochten we de koopovereenkomst tekenen. 

Paragon Group en MINC kondigen aan dat vandaag de koopovereenkomst is getekend voor de voorgenomen overname van MINC door Paragon. MINC biedt logistieke oplossingen voor webshops en e-commerce activiteiten. Hiermee sluit MINC optimaal aan op de activiteiten waarmee Paragon haar klanten al helpt en kunnen zij samen verder groeien.

 

Paragon voegt het succesvolle fulfilment en direct mail bedrijf MINC graag toe aan haar portfolio. Want met de komst van MINC verbreedt Paragon haar activiteiten op het gebied van logistieke oplossingen. Paragon biedt business en communicatie oplossingen met een breed pakket aan services rondom data, consultancy, creatief design, technologie tot en met implementatie en uitvoering.

Mieke Clark-Marsman, CEO Paragon Nederland en België licht toe: “Paragon groeit fors in Nederland en België en wij zien specifieke groeikansen in de markt voor fulfilment. Met MINC in onze familie gaan we samen onze gemeenschappelijke ambities waarmaken.”

 

Johan Maring, Directeur MINC Groep voegt toe: “Al enige tijd werken we strategisch samen met Paragon en dat past ons goed! Nu we officieel opgenomen worden in de Paragon-familie hebben we in de toekomst nog meer slagkracht en zien we mogelijkheden om onze dienstverlening verder te professionaliseren en personaliseren.”

Over MINC

MINC is een daadkrachtige en oplossingsgerichte organisatie gespecialiseerd in fulfilment en direct marketing. Voor veel klanten is MINC het verlengstuk van de onderneming. Met een brede variëteit aan maatwerk oplossingen speelt MINC dagelijks in op de logistieke uitdagingen bij haar klanten. Het bedrijf heeft passie voor zowel de benodigde techniek als de hectiek die dit met zich meebrengt.

Over Paragon

Paragon helpt haar klanten met business en communicatie oplossingen die de kracht van data combineren met creatief denken en digitale technologie om zo betere resultaten te behalen. Paragon is al vele jaren een betrouwbare en deskundige partner voor legio multinationals, MKB-bedrijven en (semi-) overheidsorganisaties. Paragon Nederland en België is onderdeel van Paragon Group. Paragon Group heeft zo’n 9.500 medewerkers, een nog steeds groeiende omzet van inmiddels € 1,5 miljard, is aanwezig in 20 landen en bedient wereldwijd klanten in meer dan 70 landen.