Offerte Direct Marketing Fulfilment E-Fulfilment

Waar kunnen we je mee van dienst zijn? 

Kies Direct Marketing voor het inrichten en uitvoeren van een Direct Marketing campagne. Kies voor het uitbesteden van jouw orderfulfilment voor E-fulfilment. Surf naar contact voor het op voorraad nemen en verzenden jouw POS materialen, in alle gevallen nemen we natuurlijk zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Bel Johan Maring via 0297 230 310 voor het maken van een bestel-portal of om andere evt. ICT gerelateerde wensen door te spreken. Je kunt ons te allen tijde mailen via info@minc.nl 

Wat kunnen we voor je doen?

Zelf doen of uitbesteden 

De welbekende make or buy vraag. Wat wil je uitbesteden? Alles, een deel en zo ja, hoe ziet jouw e-logistieke proces er eigenlijk uit? Onze klantmanagers, productiemedewerkers en ICT’ers en natuurlijk ook onze teamleaders en orderpickers staan dagelijks voor je klaar om werk uit handen te nemen. 

Wanneer we samen jouw proces goed inrichten heb je zelf weer – of meer –  tijd : 

– voor strategische zaken

– om te ondernemen 

– én om leuke dingen te doen! 

 

Pakjesfabriek 

Want al die producten uit het magazijn pakken en de pakketjes inpakken, dat kost je toch veel te veel tijd? En elke dag naar het PostNL Business point of DHL verzendlocatie rijden is allang niet meer nodig! In onze pakjesfabriek verwerken we jouw orders en direct marketing campagnes vliegensvlug. 

 

Postverwerkers 

MINC werkt samen met verschillende vervoerders. Ons warehouse management systeem (WMS) en ons order management systeem (OMS) zijn gekoppeld met hun software systemen. Dus als we koppelen met jouw webshop of bestel website dan heb je daar ook direct toegang toe.

Weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van direct marketing? Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Ondersteuning nodig bij je (e)-fulfilment proces? Vraag een offerte aan. 

Vraag offerte aan

Wij kunnen je ondersteunen bij diverse diensten op het gebied van direct marketing en (e)fulfilment. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!