Direct Marketing by MINC

Esther Korver, Klantmanager

Direct Marketing

Voor het direct in contact treden met je prospects en klanten heb je veel tijd en middelen nodig. Binnen dit kader verzorgt MINC de productie, handling en verzending van Direct Mailings én Web-to-Print oplossingen. 


Onder DM producties verstaan we het printen, verpakken en verzenden van gepersonaliseerde brieven of pakketten. Naast personaliseren in tekst kunnen we ook beeldpersonalisatie toepassen. De pakketten kunnen we als nodig handmatig verwerken. Middels marketing automation is het mogelijk om onze klanten toegang te verlenen tot onze printers én magazijnen. Zo combineren we in veel gevallen fulfilment met web-to-print oplossingen en kunnen we jouw campagne dus volledig organiseren. 

 

We werken veel samen met reclame of digitale communicatie bureaus en drukkerijen zodat jouw campagne goed gecoördineerd uitgevoerd wordt. Ook het behalen van deadlines en planningen is voor ons dagelijkse kost. De digitalisering maakt snelheid mogelijk. Ook controleren en bewaken we bij MINC de kwaliteit van de data en natuurlijk van de DM producties. 

Een goede direct mail begint met een goed idee. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde zakelijke direct mailing of een unieke crossmediale campagne: MINC kan het voor je maken.

Lees verder

Onze partner DirectMailing.nl heeft kant-en-klare creatieve DM’s die we bij MINC produceren. Samen met jou en jouw communicatie bureau en het concept center collega’s bij DirectMailing.nl maken en verzenden we de meest effectieve direct mailings. 

Lees verder

Customer Experience (CX) en Employee Experience (EX) is voor jou als marketeer of HR manager de dagelijkse praktijk. Hoe maak je het je klanten of collega’s naar de zin? 

Lees verder

Onze Diensten

Uitbesteden aan MINC betekent geen zorgen én lagere kosten, want wij zijn altijd goedkoper dan wanneer je mailingen of brochures op je eigen printer afdrukt. Maak je ook over de kwaliteit geen zorgen, onze state-of-the-art productiesystemen van Canon – Océ zijn in topconditie. Op onze printservers gebruiken we Océ Prisma POD voor queuemanagement, de routing van printproducties en de workload balancing is hiermee optimaal. We printen ook IBAN-acceptgiro’s.

ICT

In deze digitale tijd zijn er soms koppelingen nodig tussen jouw CRM systeem en onze printsystemen. Wij hebben de kennis in huis om systemen te koppelen of om een goede workflow in te richten zodat alle data op de juiste plek terecht komt.

DATA optimalisatie

Voor het welslagen van jouw campagne is het van belang dat je startdata klopt. Als je wilt verrijken we de door jou aangeleverde bestanden met up to date data vanuit andere systemen.

Marketing automation

Om dataverschillen uit te sluiten is het soms sneller en eenvoudiger om bepaalde stappen in het vergaren van nieuwe data of feedback te automatiseren.

Direct Marketing Campagne

Welke wensen en behoeften kunnen we voor jou invullen? In dit blok hebben we een aantal onderdelen kort belicht. Natuurlijk is elke campagne uniek en zijn wij hiermee niet volledig. Als je vrijblijvend wilt sparren neem dan contact op met Johan Maring of Richard van den Heuvel via johan@minc.nl of richard@minc.nl. Of bel ons tijdens kantooruren via 0297 230 310.

MINC your gifts

Customer Experience (CX) en Employee Experience (EX) is voor jou als marketeer of HR manager de dagelijkse praktijk. Hoe maak je het je klanten of collega’s naar de zin?

Om je hierbij te helpen hebben we ‘MINC your gifts’ ontwikkeld: online software waarmee je eenvoudig een leuke attentie kunt sturen aan klanten, prospects of collega’s. Mét een persoonlijk kaartje natuurlijk!

Direct mail

Geen oplage of volume is ons te gek. We hebben al veel direct mailings en POS materialen mogen versturen. Kaartjes, brieven, random readers, borrelpakketten, etc. Your name it, we mail it ; )

Crossmediale Campagne

Online of offline is vaak een budget-keuze. Bij MINC zijn we ervan overtuigd dat een geïntegreerde campagne het beste werkt. Hoe vergaart jouw doelgroep informatie? Is een gepersonaliseerde brief een goed idee of werkt een LinkedIn of FaceBook campagne beter? MINC regelt het voor je.

Gepersonaliseerde brochure

Het is zó leuk is het om je klanten of collega's een gepersonaliseerde kaart of brochure te sturen! Personaliseren is mogelijk met zowel beeld als tekst. Vraag Johan naar de mogelijkheden via Johan@minc.nl

Concreet voeren we onderstaande werkzaamheden voor je uit:

– Direct mailing campagnes; produceren, verwerken en verzenden

 – Creatieve mailings; produceren, verwerken en verzenden (zie directmailing.nl)

– Responsverwerking; data verwerken of data opnemen in database, rapporteren en bestanden leveren

– Retourverwerking; ontvangst retouren in onze postbus, verwerken in database, rapporteren en bestanden leveren

– Portobemiddeling; samen kijken naar de meest voordelige verzendmethode en de verzending inrichten

– Produceren van op maat gemaakte gepersonaliseerde brochures

– MiNC your gifts; EX / CX portal waarmee je vanuit huis of vanaf het klantcontact center zakelijke cadeautjes gepersonaliseerd kunt versturen

 

Over MiNC your gifts

praktijk
voorbeeld bol.com

Op het klantcontact center van Bol.com:

Een service-medewerker kiest (1) online een kaart (geboorte, verjaardag etc.), (2) voert de klantgegevens in, (3) schrijft een persoonlijk bericht en (4) kiest het mee te sturen cadeautje. Er verschijnt een voorbeeld van het kaartje op het scherm en (5) hij/zij klikt op ‘verzenden’.

Bij MINC Direct Marketing: 

Alle kaarten komen automatisch in ons print-management systeem. John, onze print operator (1) print ze in de gewenste kwaliteit, (2) we verpakken de kaart samen met het cadeautje en (3) doen alle pakketjes op de post.

Bij de klant thuis:

(1) Postbezorger brengt het pakketje bij de klant, (2) Klant is blij verrast.

Ook de manager op het klantcontact center bij Bol.com is blij, want alle activiteiten zijn online inzichtelijk, van wie er iets besteld heeft tot wat de vaste en variabele kosten zijn. 

Wij produceren en verzenden veel Direct Mailings voor dé DM specialist: Directmailing.nl. Zij ontwerpen en produceren creatieve DM’s. Maatwerk voor PR- en reclamebureaus, vormgevers en marketeers. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op hun website.