Voor het direct in contact treden met je prospects en klanten heb je veel tijd en middelen nodig. Binnen dit kader verzorgt MINC Direct Mailings én Web-to-Print oplossingen.

Denk bij print-producties aan de uitvoering van below-the-line communicatie zoals Direct Mailings en Web-to-Print activiteiten (ook bekend als Web2Print, template applicatie, remote publishing, print e-commerce en Printing on Demand (POD)). Middels marketing automation is het mogelijk om onze klanten toegang te verlenen tot onze printers én magazijnen. Zo combineren we fulfilment met web-to-print oplossingen.

Een web-to-print praktijkvoorbeeld:
Bij de klant: Een service-medewerker kiest (1) online een kaart (geboorte, verjaardag etc.), (2) voert de klantgegevens in, (3) schrijft een persoonlijk bericht en (4) kiest het mee te sturen cadeautje. Er verschijnt een voorbeeld van het kaartje op het scherm en (5) hij/zij klikt op ‘verzenden’.

Bij MINC: Alle kaarten komen in ons print-management systeem. John, onze print operator (1) print ze in de gewenste kwaliteit, (2) we verpakken de kaart samen met het cadeautje en (3) doen alle pakketjes op de post.

Uitbesteden aan MINC betekent geen zorgen én lagere kosten, want wij zijn altijd goedkoper dan wanneer je mailingen of brochures op je eigen printer afdrukt. Maak je ook over de kwaliteit geen zorgen, onze state-of-the-art productiesystemen van Canon – Océ zijn in topconditie. Op onze printservers gebruiken we Océ Prisma POD voor queuemanagement, de routing van printproducties en de workload balancing is hiermee optimaal. We printen ook IBAN-acceptgiro’s.

Zin om de mogelijkheden door te spreken? Neem contact op met Dick of Johan via 0297 230 310 of dick@minc.nl / johan@minc.nl

Concreet voeren we onderstaande werkzaamheden voor je uit:

  •  Direct mailing campagnes; produceren, verwerken en verzenden
  •  Creatieve mailings; produceren, verwerken en verzenden (zie www.directmailings.nl)
  •  E-mailingen; opmaken, verzenden en rapporteren
  •  Responsverwerking; verwerken in database, rapporteren en bestanden leveren
  •  Retourverwerking; ontvangst retouren in onze postbus, verwerken in database, rapporteren en bestanden leveren
  •  Portobemiddeling; samen kijken naar de meest voordelige verzendmethode en de verzending inrichten
  •  Leveren van op maat gemaakte en gepersonaliseerde brochures (zie: www.factotumdrukwerk.nl)
  •  Inbound callcenter activiteiten
  •  en veel meer aanverwante services

Ook Marketing Automation kun je onder Direct Marketing scharen. Toch vinden we dit een andere tak van sport omdat er andere specialisten voor nodig zijn. Meer informatie over Marketing Automation vind je hier.

Samenwerken

Bij de uitvoering van onze Direct Marketing activiteiten kunnen we dagelijks vertrouwen op de diensten van PostNL, Van Straaten Post, Royal Mail, TNT en Canon.


        
Meer weten of een keer sparren? Bel Dick Ploeg of Johan Maring via 0297 230 310 of mail dick@minc.nl / johan@minc.nl

Wij produceren en verzenden veel Direct Mailings voor dé DM specialist: Directmailings.nl. Zij ontwerpen en produceren creatieve DM’s. Maatwerk voor PR- en reclamebureaus, vormgevers en marketeers. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op hun website.

Ik doe graag zaken met MINC! Ik ben regelmatig op locatie Mijdrecht en zie hoe gestructureerd alle producten opgeslagen, ingepakt en verzonden worden. Precies conform de wensen van de klant. Ideaal voor het op afroep laten produceren van DM’s en gepersonaliseerde brochures.

Tine van der Meij
Next Generation Marketeer bij DirectMailings.nl

Tarieven

De kosten van een Direct Marketing campagne zijn afhankelijk van bijvoorbeeld oplage, uitvoering, verzendwijze en het servicekader. We hebben een aantal criteria op een rijtje gezet en als je die invult ontvang je per mail een offerte. Vervolgens nemen we contact met je op om de details te bespreken. Klik hiervoor op de knop 'DM offerte'.

DM offerte

Sparren?

Bel Johan Maring of Dick Ploeg via 0297 230 310 of mail MINC

Mail MINC