Wij doen alles voor je op de post!

Direct Marketing

Maak vandaag de strategische keuze om jouw direct marketing uit te besteden

Direct Marketing

Voor het direct in contact treden met je prospects en klanten heb je veel tijd en middelen nodig. Binnen dit kader verzorgt MINC de productie, handling en verzending van Direct Mailings én Web-to-Print oplossingen. 

 

Onder DM producties verstaan we het printen, verpakken en verzenden van gepersonaliseerde brieven of pakketten. Naast personaliseren in tekst kunnen we ook beeldpersonalisatie toepassen. De pakketten kunnen we als nodig handmatig verwerken. Middels marketing automation is het mogelijk om onze klanten toegang te verlenen tot onze printers én magazijnen. Zo combineren we in veel gevallen fulfilment met web-to-print oplossingen en kunnen we jouw campagne dus volledig organiseren. 

 

 

We werken veel samen met reclame of digitale communicatie bureaus en drukkerijen zodat jouw campagne goed gecoördineerd uitgevoerd wordt. Ook het behalen van deadlines en planningen is voor ons dagelijkse kost. De digitalisering maakt snelheid mogelijk. Ook controleren en bewaken we bij MINC de kwaliteit van de data en natuurlijk van de DM producties. 

Onze diensten

Uitbesteden aan MINC betekent geen zorgen én lagere kosten, want wij zijn altijd goedkoper dan wanneer je mailingen of brochures op je eigen printer afdrukt. Maak je ook over de kwaliteit geen zorgen, onze state-of-the-art productiesystemen van Canon – Océ zijn in topconditie. Op onze printservers gebruiken we Océ Prisma POD voor queuemanagement, de routing van printproducties en de workload balancing is hiermee optimaal. We printen ook IBAN-acceptgiro’s.

direct marketing campagne

Een goede direct mail begint met een goed idee. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde zakelijke direct mailing of een unieke crossmediale campagne: MINC kan het voor je maken.

creatieve mailing
Onze partner  DirectMailing.nl heeft kant-en-klare creatieve DM’s die we bij MINC produceren. Samen met jou en jouw communicatie bureau en het concept center collega’s bij DirectMailing.nl maken en verzenden we de meest effectieve direct mailings.
MINC your gifts

Customer Experience (CX) en Employee Experience (EX) is voor jou als marketeer of HR manager de dagelijkse praktijk. Hoe maak je het je klanten of collega’s naar de zin? 

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Je kan ook bellen met Ricardo of Dick om een offerte aan te vragen. Zij zijn bereikbaar op telnr. 0297 230 310.

Lees meer in onze blog

Lees in onze blogs over onze diensten, mooie mijlpalen, praktische zaken en interessante kennis over de dagelijkse logistieke processen bij MINC direct marketing en MINC fulfilment.

Uncategorized

Paragon One Platform

Al uw klantinteracties vanuit één centraal platform. Ontdek wat dit voor jouw organisatie kan betekenen! Tijdens een live demo nemen onze experts je uitgebreid mee door de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in zodat zij de demo zo goed mogelijk op jouw wensen en vraagstuk kunnen aanpassen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees verder »
Uncategorized

MINC wordt onderdeel van de Paragon Group

Paragon Group en MINC kondigen aan dat vandaag de koopovereenkomst is getekend voor de overname van MINC door Paragon. MINC biedt logistieke oplossingen voor webshops en e-commerce activiteiten. Hiermee sluit MINC optimaal aan op de activiteiten waarmee Paragon haar klanten al helpt en kunnen zij samen verder groeien.
Paragon voegt het succesvolle fulfilment en direct mail bedrijf MINC graag toe aan haar portfolio. Want met de komst van MINC verbreedt Paragon haar activiteiten op het gebied van logistieke oplossingen. Paragon biedt business en communicatie oplossingen met een breed pakket aan services rondom data, consultancy, creatief design, technologie tot en met implementatie en uitvoering.

Lees verder »