Wij doen alles voor je op de post!

Direct Marketing

Maak vandaag de strategische keuze om jouw direct marketing uit te besteden

Direct Marketing

Voor het direct in contact treden met je prospects en klanten heb je veel tijd en middelen nodig. Binnen dit kader verzorgt MINC de productie, handling en verzending van Direct Mailings én Web-to-Print oplossingen. 

 

Onder DM producties verstaan we het printen, verpakken en verzenden van gepersonaliseerde brieven of pakketten. Naast personaliseren in tekst kunnen we ook beeldpersonalisatie toepassen. De pakketten kunnen we als nodig handmatig verwerken. Middels marketing automation is het mogelijk om onze klanten toegang te verlenen tot onze printers én magazijnen. Zo combineren we in veel gevallen fulfilment met web-to-print oplossingen en kunnen we jouw campagne dus volledig organiseren. 

 

 

We werken veel samen met reclame of digitale communicatie bureaus en drukkerijen zodat jouw campagne goed gecoördineerd uitgevoerd wordt. Ook het behalen van deadlines en planningen is voor ons dagelijkse kost. De digitalisering maakt snelheid mogelijk. Ook controleren en bewaken we bij MINC de kwaliteit van de data en natuurlijk van de DM producties. 

Onze diensten

Uitbesteden aan MINC betekent geen zorgen én lagere kosten, want wij zijn altijd goedkoper dan wanneer je mailingen of brochures op je eigen printer afdrukt. Maak je ook over de kwaliteit geen zorgen, onze state-of-the-art productiesystemen van Canon – Océ zijn in topconditie. Op onze printservers gebruiken we Océ Prisma POD voor queuemanagement, de routing van printproducties en de workload balancing is hiermee optimaal. We printen ook IBAN-acceptgiro’s.

direct marketing campagne

Een goede direct mail begint met een goed idee. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde zakelijke direct mailing of een unieke crossmediale campagne: MINC kan het voor je maken.

creatieve mailing
Onze partner  DirectMailing.nl heeft kant-en-klare creatieve DM’s die we bij MINC produceren. Samen met jou en jouw communicatie bureau en het concept center collega’s bij DirectMailing.nl maken en verzenden we de meest effectieve direct mailings.
MINC your gifts

Customer Experience (CX) en Employee Experience (EX) is voor jou als marketeer of HR manager de dagelijkse praktijk. Hoe maak je het je klanten of collega’s naar de zin? 

Offerte aanvragen

Vul je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Je kan ook bellen met Ricardo of Dick om een offerte aan te vragen. Zij zijn bereikbaar op telnr. 0297 230 310.

Lees meer in onze blog

Lees in onze blogs over onze diensten, mooie mijlpalen, praktische zaken en interessante kennis over de dagelijkse logistieke processen bij MINC direct marketing en MINC fulfilment.

Uncategorized

Paragon One Platform

Organisaties streven uiteraard naar een optimale customer experience, rekening houdend met klantwensen en slim ingericht qua processen en ROI. Maar hoe houd je de regie met alle data, content, afdelingen en systemen? Het antwoord: met één centrale plek voor alle klantcommunicatie. Bijvoorbeeld met het customer communications management platform van Paragon: het One Platform.

Lees verder »