wendy maring

wendy maring

Director Marketing & Communications

Linked In

Ambassador bij bol.

Overzicht in de dynamiek van vandaag. MINC’s magazijnsoftware maakt logistiek management leuk! 

Wil je geen omkijken meer hebben naar je logistieke processen?

Dan besteed je het uit aan MINC! We zijn Ambassador partner van bol.com. Dit betekent dat je het volgende van ons kan verwachten: 

  • Integratie van orderbeheer en voorraadbeheer met bol.
  • Integratie & IT security worden gecontroleerd door bol.
bol_logo_payoff_blue_rgb-scaled

Software

Onze software van MINC bied je de volgende mogelijkheden:
 
  • Perfecte integratie met je bol. shop
  • Inzicht in alle magazijn processen
  • Bestellingen sneller verwerken
  • Voorraadbeheer
  • Retouren verwerken
  • Combinatie van je eigen magazijn en een fulfilment oplossing!

Naast de IT oplossingen leveren wij ook warehousing, orderverwerking en retouren voor je uitvoeren. 

Fulfilment in goede handen!

Maak vandaag de strategische keuze om jouw fulfilment uit te besteden. 

Bij MINC zijn de fulfilmentprocessen professioneel ingericht en geautomatiseerd. Hierdoor kunnen al jouw vragen op het gebied van fulfilment snel geïmplementeerd worden. Ongeacht de omvang en/of complexiteit; MINC; heeft oplossingen voor al je wensen en behoeften.

Deze fulfilment oplossing kun je gebruiken naast je eigen magazijn. Zo kan je in dezelfde software heel je voorraad bijhouden!

Lees ook

Paragon One Platform

Organisaties streven uiteraard naar een optimale customer experience, rekening houdend met klantwensen en slim ingericht qua processen en ROI. Maar hoe houd je de regie met alle data, content, afdelingen en systemen? Het antwoord: met één centrale plek voor alle klantcommunicatie. Bijvoorbeeld met het customer communications management platform van Paragon: het One Platform.

Lees verder »

MINC wordt onderdeel van de Paragon Group

Paragon Group en MINC kondigen aan dat vandaag de koopovereenkomst is getekend voor de overname van MINC door Paragon. MINC biedt logistieke oplossingen voor webshops en e-commerce activiteiten. Hiermee sluit MINC optimaal aan op de activiteiten waarmee Paragon haar klanten al helpt en kunnen zij samen verder groeien.
Paragon voegt het succesvolle fulfilment en direct mail bedrijf MINC graag toe aan haar portfolio. Want met de komst van MINC verbreedt Paragon haar activiteiten op het gebied van logistieke oplossingen. Paragon biedt business en communicatie oplossingen met een breed pakket aan services rondom data, consultancy, creatief design, technologie tot en met implementatie en uitvoering.

Lees verder »