wendy maring

wendy maring

Director Marketing & Communications

Linked In

Ambassador bij bol.com

Overzicht in de dynamiek van vandaag. MINC’s magazijnsoftware maakt logistiek management leuk! 

Wil je geen omkijken meer hebben naar je logistieke processen?

Dan besteed je het uit aan MINC! We zijn Ambassador partner van bol.com. Dit betekent dat je het volgende van ons kan verwachten: 

  • Integratie van orderbeheer en voorraadbeheer met bol.com
  • Integratie & IT security worden gecontroleerd door bol.com
bol_logo_payoff_blue_rgb-scaled

Software

Onze software van MINC bied je de volgende mogelijkheden:
 
  • Perfecte integratie met je bol.com shop
  • Inzicht in alle magazijn processen
  • Bestellingen sneller verwerken
  • Voorraadbeheer
  • Retouren verwerken
  • Combinatie van je eigen magazijn en een fulfilment oplossing!

Naast de IT oplossingen leveren wij ook warehousing, orderverwerking en retouren voor je uitvoeren. 

Fulfilment in goede handen!

Maak vandaag de strategische keuze om jouw fulfilment uit te besteden. 

Bij MINC zijn de fulfilmentprocessen professioneel ingericht en geautomatiseerd. Hierdoor kunnen al jouw vragen op het gebied van fulfilment snel geïmplementeerd worden. Ongeacht de omvang en/of complexiteit; MINC; heeft oplossingen voor al je wensen en behoeften.

Deze fulfilment oplossing kun je gebruiken naast je eigen magazijn. Zo kan je in dezelfde software heel je voorraad bijhouden!

Lees ook

Paragon One Platform

Al uw klantinteracties vanuit één centraal platform. Ontdek wat dit voor jouw organisatie kan betekenen! Tijdens een live demo nemen onze experts je uitgebreid mee door de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in zodat zij de demo zo goed mogelijk op jouw wensen en vraagstuk kunnen aanpassen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lees verder »

MINC wordt onderdeel van de Paragon Group

Paragon Group en MINC kondigen aan dat vandaag de koopovereenkomst is getekend voor de overname van MINC door Paragon. MINC biedt logistieke oplossingen voor webshops en e-commerce activiteiten. Hiermee sluit MINC optimaal aan op de activiteiten waarmee Paragon haar klanten al helpt en kunnen zij samen verder groeien.
Paragon voegt het succesvolle fulfilment en direct mail bedrijf MINC graag toe aan haar portfolio. Want met de komst van MINC verbreedt Paragon haar activiteiten op het gebied van logistieke oplossingen. Paragon biedt business en communicatie oplossingen met een breed pakket aan services rondom data, consultancy, creatief design, technologie tot en met implementatie en uitvoering.

Lees verder »